Breitling Montbrillant Datora, fenomenalan sat!
![]()
Breitling Montbrillant Datora, fenomenalan sat!
![]()
Prvi sat sam dobio pred polazak u osnovnu skolu. Bio je to neki "seiko",kvarcni sa miyota mehanizmomZahvaljujuci iole dobrom mehanizmu,secam se da je radio celu osnovnu skolu,a onda je stao pred nato bombardovanje... Svejedno,jos ga cuvam,i jako mi je drag
![]()
karamba i karambita, angele, koliko ces jos puta da me iznenadis ?
Moj prvi "pravi" je bio klasika Seiko 5 ,mislim da se nalazi negde kod starog u ormaru i skuplja prašinu ,nikad servisiran, i još radi kad se prodrma hehe ( ima preko 20 god . )
Secam se kako mi je učiteljica izvlačila uši zbog igranja sa dotičnim i gledanja u njega non stop, osluškivanja rada mehanizma i tako... Seiko 5 eh.. beše to vreme , evo sad sam ja u prosveti ali sad nas biju deca mi smo valjda takva neka generacija stalno nas neko bije xD
Poslednja ispravka: Templar (5.5.2011. u 16:50)
moj prvi sat je bio Vostok
ne sjećam se gdje je sat nadam se daa e jošživ negdje, ali je zato tu slika ( jako je malena ) koju sam našao na netu, a to je taj sat.
Srebrni sa plavim kazaljkama i na navijanje
![]()
Ovaj sam mnogo voleo, to je prvi sat koji sam sam sebi kupio u prvom gimnazije i dosta dobro me je služio dok ga nisam poklonio...
Mislim da ga Vladan ima:
![]()
verovatno nikada necu prezaliti sat koji sam dobio na poklon, slatko ga nosio,
i u jednoj od kriza devedesetih ga prodao za smesnih 250 dem,
OMEGA SEAMASTER MEMOMATIC.
kupljena u mislim fontani u knez mihajlovoj, gde je za pricu zanimljivo da su u
godinama pred hiperinflaciju omege koje stignu kod njih kostale sumanuto, a iskusni
satolozi su znali znanje i cekali, tako da je prodaja pocinjala kada im cene padnu na
oko 2.500 dem, a i poslednja ode kada su na oko 2.000.
![]()
Ne bih da ti stajem na muku, ali taj sat je stvarno vrlo interesantan i neobičan, nisam video takvu Omegu, baš šteta što si morao da se rastaneš od njega, ali šta da se radi, svi znamo kako je bilo tada.![]()
Bookmarks sajtovi