-
Re: Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)
hvala
37evra, hteo sam semogue da uzmem ali vec poslali paket, kosta malo jer je mala midget cetka, ljudi pisu kako je izuzetno mala ali ja sam prezadovoljan, velicina mi savrseno odgovara
neverovatno je gusta, vodu ne upija, samo iz nje ispadaju kapljice i odmah se posle prvog kvasenja onako rabokorila, mislim da to vazi manje vise za svakog jazavca
-
Pa da, svaki jazavac je veoma cupav - razbokoren. Verujem da je dobra cetka, ali mi je 37 evra kao studentu mnogo. A Pro 48 mi je odlicna ionako, samo se treba navici na njene karakteristike
-
Kao što sam i obećao javljam se sa zakašnjenjem ali i opravdanjem jer sam tek sad kompletan sa opremom. Dakle sve osim aftershave-a i sapuna je naručeno sa shaving.ie i mogu reć da sam prezadovoljan. Sad mi jedino ostaje da jurim žilete dok ne navatam neki koji će mi odgovarat'.
Edwin Jagger DE89L brijač
Muhle HJM pure badger četka
Wilkinson žileti
Arko sapun
Tabac aftershave
Pratim vas i dalje koliko mogu, a Citizen AS4020-52e kuca bez greške. Forumaški pozdrav i svako dobro.
http://www.dodaj.rs/f/28/LU/4sedl2dR/20141011224836.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
cestitam :)
wilkinson ziletima nisam bio zadovoljan, plavi platinum gillette su mnogo ostriji
probao prekjuce ove zelene gillette, nevidjeno smece, cak se i posekao sto mi se desi jednom u godinu, dve dana
progress u poslednjoj brzini sa njima sece kao plasticni de wilkinson sa polsilver ziletom posle treceg brijanja, ne uzimaj ovu liniju zileta
polsilver vrv najostriji zilet posle feathera
Prilog 99610
-
Ni Gilette ni Wilkinson mi nikako ne odgovaraju.
Astra, ljudi, Astra.
-
himmel imam je, nisam je probao jos, sledeci cu put, cujem da je dobra, mozda narucim personna platinum
bolzano i derby, na njih se mnogi zalili, necu da ih kupujem
-
Neki se kunu u Derby, neki ga mrze. Meni je Astra pun pogodak u svakom pogledu, iako je nalazenje istih problem
-
imas na shaving.ie bulk pakovanje od 50 komada za 8 evra sa porezom
ako planiras neku kupovinu javi se da ne placamo bezveze postarinu, imam i ja da uzmem one feather zilete od njih i eto jedno bulk pakovanje
astru imas na brijac shopu za 70dinara samo
-
Ako bude para za nesto, javicu u ovoj temi obavezno :) Inace je dobra ideja bulk kupovina
-
Astra zelena, nije nista specijalno, ocekivao sam vise od nje, hoce da čupa pomalo
BIC platinum, najgori zilet koji sam probao u zivotu, da kosta dva dinara, opet bi bio skup
Gillette 7 o clock zeleni, pisao vec, da potvrdim, izuzetno los zilet koji čupa i seče
Super-Max, indijski, sada ga probao prvi put, košta 56dinara kutijica, nije ni pola evra, odlican sta sam ocekivao, sutra uzimam jos dve kutijice, rang je plavog Gillette platinum, malo čupa ali brije tik uz kožu
Polsilver, do sada, definitivno najbolji zilet, samo kratko traje, posle njega mi ide ovaj Super-Max
ovih dana mi stize Bolzano, Žuti i crni Feather, Personna Platinum izraelska i neki vintage Super Iridium
-
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Kada sam već uletio u ovu temu evo jedna vrlo stara mašinica za brušenje žileta Alegro model L, swiss.
Prilog 102636 Prilog 102637 Prilog 102639 Prilog 102641 Prilog 102643Prilog 102644
-
-
http://i58.tinypic.com/anzs40.jpg
Merkur darujem, a žileti su za probu :)
-
@himmelstrider ako je upit za mene, nisam, ima trostrani brus, ažilete ne upotrbljavam
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
-
-
Je. Muhle Silvertip Clasic 23mm
-
-
Samo nisam siguran, jel ovo neka Muhle masinica? Inace je oprema odlicna.
Ja trenutno koristim Omega 48 Pro, Proraso Green (kojim sam odusevljen i nemam zelju da menjam), Nivea AS losion i Gilette SA masinicu. Samo sto Astrine zilete nikako da nadjem normalno na prodaju, samo preko neta...
-
to je merkur progress moj je 570 odlična stvar
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
himmelstrider kaže:
Samo nisam siguran, jel ovo neka Muhle masinica? Inace je oprema odlicna.
Ja trenutno koristim Omega 48 Pro, Proraso Green (kojim sam odusevljen i nemam zelju da menjam), Nivea AS losion i Gilette SA masinicu. Samo sto Astrine zilete nikako da nadjem normalno na prodaju, samo preko neta...
Kao sto kaze Milan, Merkur Progress 510. Zakon :) Kad su masinice u pitanju, ja sam Merkur fun. :) Cekam da vidim hoce li se ponovno naci za kupit 12c open comb.
Inace, kod mene se nakotilo svega. :)
-
-
meni nije legao Feather, opet me posekao na par mesta, malo samo da pritisnem ili ako je neravnina i ostane tačkica, izbacio sam ga iz upotrebe skroz
Anpi, kakva ti je personna platinum, imam je i ja, slična kao feather
sledeće brijanje Bolzano, polsilver super iridium i dalje neprikosnoven i vrv će tako i ostati
-
Kada vidim sta vi sve imate, bas je dobro sto imam bradu :thumbup:
-
Sreca pa sam student, inace bih verovatno imao svaku prokletu stvar ikada napravljenu za brijanje... Zaraza je, poput satova :)
-
Ccc,a karakter?
Kod mene sve po starom: iKon standard, neka pjena(Palmolive,mislim),Faether i Nivea baby krema(na daju mi se pare na losione jer krema radi isti pos'o,a prije joj istekne rok nego je potrošim). Skoro probao Derby nožiće(dobio)- 0 bodova. Faether od 2 mjeseca je oštriji od Derby novog!
-
Personn je meni drugi izbor, odmah nakon Gillette. Zasto bas ne volim Feather sam vec pisao. :) Derby su dosta pusiona. Cim je malo duza brada (2 dana +) cupaju. Polisilver jos nisam probao, makar se ljudi kunu u njih
-
Ljudi, kako vi kupujete od Iraca, nigde ne vidim opciju za direktnu kupovinu, vec samo da se proizvod doda na listu zelja...
-
23jewels ako mislis na shaving.ie ne rade trenutno
Citat:
Dear Customers, Our website is closed for a little while as we are soon to welcome a new arrival to the family. We will be back as soon as possible.
-
Zadnjih mjeseci samo Feather-Derby-Wilkinson rotacija... Najcesce Feather, ali idu i ostala dva k'o mlijeko.
Nego sad mi pade na pamet... *ebote, uopste se vise ne sjecam kako su mi isli Personna zileti. Bas je proslo mnogo vremena kad sam njih imao pri ruci, kad, evo, ne mogu ni da se sjetim jesu li mi legli ili nisu.
Kako se vama cine?
-
Citat:
23jewels kaže:
Ljudi, kako vi kupujete od Iraca, nigde ne vidim opciju za direktnu kupovinu, vec samo da se proizvod doda na listu zelja...
Pogledaj Connaugh shaving. Imaju i mrvicu nize cijene od shaving.ie i jako velik izbor
-
Citat:
83stojan kaže:
23jewels ako mislis na shaving.ie ne rade trenutno
Hvala Stojane, nisam obratio paznju na to. Hteo sam da im napisem mail, ali sam znao da cu pre dobiti odgovor ovde :)
ANPI, hvala za info, sada cu da pogledam njihovu ponudu. :thumbup:
-
Narucih zilete sa Connaugh shaving-a, paket poslat 13.02, i jos ga nema... U kakvoj mi državi zivimo, ne daj Boze da mi treba lek iz inostranstva...
-
Pa dobro, tek 20-tak dana... U neku ruku prosek za internacionalne posiljke
-
Prosek? Pa ne znam bas, do sada sam narucio preko 20 internacionalnih posiljki, moja iskustva nisu bas takva. najsporije je islo iz Amerike, recimo sa Crown & Buckle sajta, ali je paket uvek stizao druge nedelje. Iz Evrope je cesto stizalo za 5-6 radnih dana... Od uvodjenja Pay Pala sve je sporije...
-
Pa, mi smo "nesvrstani"... Pa sad procedura... Sta ako tim ziletima planiras da pocinis ne daj Boze masakr? XD
-
Prije nego smo usli u EU, posiljke sa Connaughta su mi u prosjeku stizale za 10tak radnih dana. Od kada smo EU, sve posiljke iz UK stizu 4-5 radnih dana
-
Zna li neko gde u Srbiji ima da se kupi Proraso Green sapun u posudici ? Ovog mi nestaje polako, na Brijac Shopu ga ne vidim vise, a ja na bolju stvar za brijanje jos nisam naleteo...
-
A jbg, ne znam gdje ima u Srbiji, ali ako prolazis kroz Zg, znam u cijoj ladici ima :)