-
Re: Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)
Cestitke na prinovi,Dalibore! U zdravlju da te sluzi... Mogli bi,ako ima zainteresovanih,da organizujemo i grupnu kupovinu od Iraca-isplati se,svakako. Jedino ne znam koliko u tom slucaju izadje slanje, tj. da li se menja nesto lili ne u iznosu shippinga.
-
Cestitke Dalibore! Ikon je samo drska stainless? Ili?
Bas me zanima kakav je Pils razor. I da li vrijedi tih 200 eura
-
Hvala gospodo!
Branko,
Ja ispadam iz grupne kupovine- ne treba mi u ovom životu ništa više što se tiče brijača!
Mislim da oni shiping naplaćuju po težini paketa.
Diaboliq,
Dali vrijedi Pils?
Mislim da vrijedi.
Recenzije su odlične,a i neuništiv je.
Kupiš ga jednom u životu i amin!
Ima još i Feather čelik- malo manja cijena,a kvalitet extra.
iKon je u kompletu od čelika ali kako je glava tanka,težina ide na debelu dršku.
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
E ovako drustvo zahvaljajuci vama ovim spravicama sam rekao ZBOGOM Prilog 64041 Ubrzo po pokretanju ove teme presao sam ili vratio na masinicu Prilog 64042 Prilog 64043 Obe masinice su Gillette, kraca je dobivena negde po dolasku iz vojske 93 dok ova duza pre 5,6 god nasledjena od dede. Imam negde jos neke ako ih nadjem pokazacu i njih.
-
Re: Brijanje
Citat:
gdin Branko kaže:
Danas sam dobio mail u kome je pisalo Shipped...taman za rodjendan! Kako si ti zadovoljan? Imaju fine stvari na sajtu... Mada,ruku na srce,ja obožavam engleske sajtove posvećene muškarcima! Apsolutno sve na jednom mestu: brijači, ukrasna dugmad, novčanici itd. Baš ono čega u Srbiji nema! A sve te stvari bi trebali da spare sa satovima-da bi se kompletirali. Zar ne bi bilo idealno sledeće: dođete u radnju gde pre kupovine isprobate brijač, kupite nešto od garderobe, prelistate neku knjigu, popijete kafu, pogledate neki sat...e sad, još ako imate pare za tako nešto-eto meraka. U protivnom, ni voajerisanje nije tako loše.:D
Jao gdine Branko, ruke Vam se pozlatile za ovaj sajt. Već neko vreme tražim kod nas brijače, i već sam počeo da odustajem, kad ono, eto sajta niotkuda! A što se ovog konkretnog posta tiče, uslovno rečeno radim na materijalizovanju nečega sličnog opisanom, ali o tom potom, valjda će nekada uspeti zamisao koju gajim :D
-
@ Djordje Sugaris, nema na cemu! Tacno znam taj osecaj kada mislite da je sve izgubljeno...tu smo da pomognemo. Ja sam dosta toga naucio zahvaljujuci ljudima sa ovog sajta i na tome sam im vecno zahvalan. SVAKA VAM CAST ZA IDEJU KOJU ZELITE DA REALIZUJETE! Realno,tako malo treba da se covek oseca ispunjeno(kada su materijalne stvari u pitanju). Verujte da je isti osecaj bio kada sam dobio brijac i kada sam castio sebe "Omegom". Slatko olaksanje i osecaj da ste uradili nesto i za generacije koje dolaze.
-
Hvala Branko! :) Valjda će biti nečega od toga, no, videćemo, vremena ima relativno dovoljno. I dalje mogu samo da zamislim kakav je osećaj častiti sebe nekom Omegom, nadam se da ću ga uskoro osetiti :D
-
Posle prvog brijanja oldschool brijačem, da sumiram utiske...
Naime, pozitivna strana je sto je sve nekako lakše i čistije, međutim, dosta mi je veliki problem bilo šta ispod vilice. Imam jak prelaz i Adamovu jabučicu i onda me mnogo maltretira taj deo. Sve u svemu, zadovoljan sam :D
Nego, da pitam, koliko vam brijanja traje jedan žilet?
-
Naviknućes na taj prelaz.
Trebaće malo vremena al doće na svoje. I meni se tu najlakše posjećg.
Žilet mi traje 1.5 do 2mj.
Znam da ljudi mijenjaju sedmično ali ja ne vidim potrebu za tim. Valjda naviknem.
-
Ako tebi sa jakom bradom traje mesec dva, onda će meni ovo pakovanje od 100kom (koje upravo poručih) da traje do penzije :D
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Zagore odlicne su! Kratka posebno :beer::beer::beer:
Zilet mi traje ne vise od 3 brijanja sa 3 passa..
Prilog 65452
-
Nickname,
Šta znam,meni samo 1. sedmicu brije ekstremno oštro,a ostalo mi je isto bilo 2. ili 8. sedmica.
Trenutno je na stanju 200 Feather nožića i očekujem da sam miran 35 god.!
-
Nabrzinu napravio stalak
Nisam imao puno vremena ali eto, u pet minuta od bloka 10 x 8 cm. Omasio sam debljine fatboya jer sam busio napamet. Nije mi se dalo jos brusiti gradacijom 200 za finiji izged jer treba vremena niti sam ulegnup rubove rupa. Samo jos habiol gore i bajbaj
Bit ce bolje drugi put
http://img.tapatalk.com/d/13/04/24/java9ede.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/04/24/ruhysepy.jpg
posted via tapatalk
diaboliqstraps{at}gmail.com
-
-
Hvala ali ovo je stvarno za prvu ruku samo da drzi.. Jos radim na pravom dizajnu :D bit ce bolje. Puno bolje
-
Ok al i ovako izgleda dobro.
-
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Ok al i ovako izgleda dobro.
Slazem se,bravo :congrats:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Popravni! Red maranti plus prirodno ulje plus vosak. Jos je na 50%
-
Fali mu lak,samo,ne znam, da ga ne ošteti brijač pri stavljanju u stalak?
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Nauljen i voskan.
Prilog 65798
-
Jako lepo, bravo za realizaciju!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas pao Gillette tech iz 1964. (J4)
Prilog 68822
-
Evo,posle pola godine,mogu sumirati utiske.
iKon brijač: 10-ka ili ti: nemam primjedbi.
Feather nožići: "kolju" za 10! Poređenje sa Gillette Platinum: Feather posiječe poslije mjesec dana korištenja isto kao i Gillette prvog dana.
-
ja koristim brijac samo jednom, penu nikako, gel iskljucivo, brijao sam se sa onim sa 5 ostrica giletom i nisam nikakve rezultate postizao, mislim da je dobar kao i onaj sa trirecke sto se trese, njega sam imao ali ja sam neiskusan sa njima pa zato
citao sam intervju federera koji je njihov brend ambasador, on kaze da isto u pocetku nije znao sa njim da se brije ali su mu inzenjeri kasnije pokazali te je bio odusevljen
sa ovim skupim iKon i ostalim brijacima bih se posekao, bas imam tesku fobiju od zileta i igala
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam kupio zalihu za godinu dana... 3-4 brijanja po britvici x 70 britvica.. :D
Prilog 75255
-
Ja planiram posle sata da sebe častim tuto kompleto opremom sa ovog sajta.
Lee's Safety Razors | Shaving Brushes, Shaving Creams, Razor Blades, Men's Grooming Products, and More!
Shipping je free a i cijene su ok za kvalitet koji se nudi.
P.S.Našao sam nedje komentare da lik ''Lee'' je vrlo korektan, roba je original i šalje je uvjek srijedom (dok se ne prikupe porudžbine) zato naručujte utorkom.
Javljam utiske kad budem trgova'.
Pozdrav.
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Meni je sljedece u planu brijanje s ovime :D najostriji noz koji sam IKADA imao/vidio
Prilog 75480
-
Diaboliq, daj prepiši mi koji sat i jaknu, a mogu i naočare... :flapper:
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Edwin Jagger Barley DE89BA11
Stigao danas iz Irske (Dablin) ,porucen je na Shaving.ie
Prilog 85529 Prilog 85530
Prilog 85531
-
Posto je tema vezana za ove stvari, da pitam gde se kupuju i koliko kostaju zamenske ostrice za neki od popularnih brijaca, poput Gillette Fusion Proglide ? Red bi bio da kupim jedan kvalitetniji brijac, ali davati 1.500 dinara svaka 2 meseca bas i nije isplativo.
-
Citat:
diaboliqstraps kaže:
Nauljen i voskan.
Uzmes pronto onaj u staklenim bocicama i lagano utrljavas, tako rade obradu kundaka.
-
Citat:
83stojan kaže:
Svaka cast PREDIVAN jE
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas se obrijah sa ovime. :D Prvi put sa britvom, utisci suu ooodlicni. :DPrilog 88100
-
Zar se nisi plasio da ćeš se poseci?
-
Hehe, jeesam, ali, samo treba biti oprezniji. Na britvu sam presao sa obicnog brijaca, sa 3 ostrice. Dobro, da se ne lazemo, pozdravio sam se sa svim ukucanima pre ulaska u kupatilo. :DD Uglavnom, treba samo biti oprezan. Mirna ruka i udri. :)
-
Kritičar
Jel' imaš onaj kaiš za oštrenje?
-
Imam, uzeo sam ga danas, zajedno sa britvom. Sto pitas ? Strop nije kao ostali, vec je putni strop, manji je ali siri i ima drvenu drsku tj konstrukciju, sa jedne strane koza a sa druge platno.
-
Nikakav poseban razlog...:)
Setio sam se dede i njegovih priprema pred brijanje...
-
Kozni strop i fini belgijski kamen gradacije 5000.. inace svaka cast, i ja sam htio prijeci na britvu, ali.. hm.. nekako mi je previse sajabansije s tim. I ionako previse kave pijem :eek: