Dođi dragi zmaju, neće ti ni rogovi ostati kad ja završim s tobom!milan zmaj kaže:
I šta će mi pravi kad imam tebe!
Trebao si da staviš u potpis "with Aquatimer, maybe"!
Ne diraj ga Marko bar još 2-3 dana. Vidiš da se sad oseća moćno!Marko 5 kaže:
![]()
Dođi dragi zmaju, neće ti ni rogovi ostati kad ja završim s tobom!milan zmaj kaže:
I šta će mi pravi kad imam tebe!
Trebao si da staviš u potpis "with Aquatimer, maybe"!
Ne diraj ga Marko bar još 2-3 dana. Vidiš da se sad oseća moćno!Marko 5 kaže:
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Dok ga zena ne uhvati da pegla i menja pelene... Salimo se malo ZMAJU,ipak sad imas najbolji sat na forumu (naravno ne racunam mog IWC-a x 2,sub-a i onog...kako se zvase sto meri desetinke u cg...)
Hehehe odma se hvata za Omege... Ovo je off topic soba,koliko ja znam moze se pisati o svemu osim o politici,veri ,nacionalizmu itd...
Jeste Marko, ali Milan je kao predsednik sindikata ovde nezvanični modelator tako da je sva vlast u njegovim rukama! Još sad kada je kupio taj svemoćni Galapagos kornjača sat, niko mu ništa ne može!![]()
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
kad mene nema mrtvo
a zmaje mali....
next year at this time I'll be a millionaire
Zmaj ide da skita pa se sprema.
Sad ti preuzimaš glavnu reč.![]()
ja do sad kupao sestrica ima nedelju dana i niko ne smej...ja i moj aquatimer zaronismo ruke u vodu i okupasmo dete...bolje bi i tebi bilo umesto sto nas ovde proveravas nesto uradis po pitanju malog .....hehehehe
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi