Dečko je legenda, svaka mu čast!:congrats::congrats::congrats:
Komentatori na TV-u ne znaju više šta da kažu!:lol: Jooooj Noleeeeeee!
Printable View
Pun pogodak za AP,jos samo da potpisu ili ozvanice,Nole je pravi smeker koji i treba da nosi jedan AP ili vise njih svejedno.
Stvarno je odlican, bas mi drago da je pobedio i u Rimu!
Nećete verovati šta trenutno radim...PRAVIM SAT (kartonski, sinu za školu)
Hocemo slike :lol:
Veruj da nećete :D
POOOMOC!!! nadam se da sam privukao paznju...
Saborci forumasi da li je neko upucen ou zakon o potrosacima (ovaj novi)
,zanima me da li imam ja pravo da vratim neki tehnicki proizvod i ako on dobro radi(radi se o tome da sam kupio aparat za brijanje i ne svidja mi se kako radi) e sad postoji li ta opcija da vratim nesto zato sto mi se ne svidja? od dana kupovine proteklo je 5 dana imam kompletno pakovanje...
zanimaju me vasi predlozi i misljenja neko je sigurno proucavao zakon (ja ga upravo citam ali nikako ne nalazim ono sto mi treba) pomozite braco :banghead: :lol:
Ali, to ne znači, kako su mnogi potrošači poverovali, da vam zakon omogućava da cipele vratite u roku od šest meseci samo zato što vam se ne sviđaju ili vas žuljaju, a da za uzvrat dobijete nazad svoj novac. U navedenom slučaju sve zavisi od dobre volje trgovca da li će vam izaći u susret i postarati se da od vas napravi vernu mušteriju.
Vesti online / Vesti / Tema dana / Novi zakon o zaštiti potrošača - na papiru obećanja, u praksi po starom
Kako bre pojedini mogu da gledaju bbc i cnn live,a meni u oba slucaja pise "not available in your area":banghead:
Vladane,jel ti i 700-ti post bio baksuzan,pa si hteo 701-i da uknjizis :laugh:
Neće moći!
Pozdrav
vidi ga ovaj...nastavlja ko papapgaj sad josi u ovoj temi si lud bre :))))))
jaoooooo
nego da vam ja kazem za ovog malog...nadjoh se ja u Subotici o zovem malog da mi docara taj lepi rad mali spava i nista....sutra kao ide na svadbu u Bg....tako da nemas pravo da pricas :)
a mislio sam svoj rusku Zenith da pokazem mladim i lepim devojkama....
ahahahahha
to strasni plavi zmaju....licis kao ron jeremy....takav samo jos i brkove da postavis
ajde dragone pusti nas da se igramo taman smo se nalozili :D a ti milane nemoj mi se sledeci put javiti u POLA 2 UJUTRO nego U POLA 6...cekam te sledeci put sa flasom pica u diskoteci u kojoj si bio pa cemo videti ko ce koga da izbegava :D
Kada budete imali 5 iz istorije pustiću vas da se igrate, do tada ne može. :)
ma ti si se pokazao...kad si dolazio u bg zvao si me da vidis gde je onaj rolex...
a sad kad sam ja poveo koleginicu i da te vidim i da vidim tvoje drugarice tebe nije bilo... i ne lozi se bre vise za teme ove glupe :))
cuj ga vatao bi klinke po subotici..ccc...ajde cekam te sad za vikend dodji slobodno da vidis definiciju provoda, u provod se i dalje bolje razumem nego u satove...ne lozim se brate, nego krenu angel, marko i jole i onda MORAM da kazem svoje :D btw, koji ti je sat skroz levo u kutiji sto si slikao u temu "slike satova iz vase kolekcije"?
zenin Tissot,sooo si dosadan :)
F1 konacno na jednom domacem kanalu... Jes‚da je kablovski kanal,al bolje ista nego nista
SK prime (sport klub prime)
Ja jos uvek gledam preko neta,ko ti je provajder za kablovsku,posto nemam taj kanal?:)
SBB
Nisam ni ja znao da imam,ali videh najavu na SK i pretrazih kanale,kad` ono ubacen :)
Sta je bilo juce na kraju kvalifikacija,posle sudara,zasto je Hamilton imao lose vreme,jel neko bio ispred njega pa mu je zasmetao ili?
Nije, napravio je nekoliko gresaka, dugo je cekao na izlazu iz boxa, na zeleno svetlo, hteo je da ima cistu stazu ispred sebe, ali su mu se gume ohladile dok je cekao.... i to je to...
Vreme koje je ostvario Luis Hamilton u kvalifikacijama za Veliku nagradu Monaka je poništeno. Naime, sudije su objavile kako je Britanac u svom "letećem krugu" presjekao šikanu, zbog čega je kažnjen pomjeranjem za tri mjesta unazad...
Meni je Ikom provajder,tako da cu i dalje morati preko neta da se patim,hvala na informacijama,pozdrav
Pa jel bilo tako,bas posle udesa mi je prekinut streaming?Poludeo sam:)
FIA lopovi :D
http://i1198.photobucket.com/albums/...3Sebastian.jpg
Kakva trka,jel ste gledali?Kako je Hamilton prosao Schumacher-a,lik je lud 100%,odusevio me,posle Mass-u,objasnio je svima,a ovaj Vettel ciganin kako ga hoce,eeeee samo jedan pit u toku cele trke i posle SC i onda zameni gume,jjjjjjjooooooooooojjjjjjjj,zemljo otvori se,sve u svemu dobra trka
Pozdrav
Vettel je objasnio i pre ove trke :)
Doktor...
Nije on nego masina,ali svaka mu cast
i ja imam jade svoje jade svojjeeeeeee meniiii nije lakoooo
meniiiii nije lakoooo
:) jes meni nije lako uopstehttp://www.youtube.com/watch?v=Pl5rGWdX8eo
@ Novosadjane
Jel ima neko proverenu informaciu da li je blokiran izlaz na auto put. Onaj najblizi kada idem iz pravca Futoga...ne znam kako se zove. Ako se uspem probiti kroz B.Palanku,uopste...
probaj preko googla da vidis ...ja nesto gedam trazim neki satelit
Sa mob sam,a trebao bih da krenem nocas... Na nekom radiu ,lokalnom,rekose da su blokirana sva ukljucenja u NS...
Preko oranica cu ja,izgleda :)
Lada njiva (niva) je najbolji auto za Srbiju,strajkovi,blokade - lada njiva i resena stvar.