Pa da, rešenje na srpski način!![]()
Pa da, rešenje na srpski način!![]()
tagove naocare su od titanijuma.
mislim da ih imam od 2004. uz njih sam imao 2 kom miklija, od koji jedne rucno radjene,
komad beausoleil (isto titanijum), polo (titanijum), sad imam par bossovih itd...
ove tagove su bolje od svih zajedno, i to cu da potvrdim pred svakim opticarom u gradu.
razlozi:
- ko god ih je probao lepo mu legnu
- sa svojih 100 kg sam seo na njih i sociva su se bukvalno iskrivila pod uglom od 90 stepeni.
samo sam ih ispravio i nije im nista.
- guma leze oko svake glave, ako steze prstima se usteluje za 5 sec.
mane:
- jbg, 365 eur
- video sam jos samo jedne ovakve u beogradu
- mislim da se odavno ne prave
- ako se i prave, kod nas ih nema
ukoliko ih igde nadjes, uzimaj bez razmisljanja !
@Vladan Stevanovic
Marke su oakley,model je Juliet.Stakla su ne preterano tamna,tako da mogu da se nose i kada nije jako sunce.
Pretpostavio sam da su od titanijuma. Verujem da su kvalitetne, sličnog su i cenovnog ranga kao moje tako da tu ne bi trebalo da bude iznenadjenja po pitanju kvaliteta.
Stvarno su dobre, sada sam malo proguglao da vidim detalje. Sviđa mi se što te stakla štite od jakog sunca a nisu previše tamne pa možeš da ih nosiš u zatvorenom prostoru a da te ljudi ne gledaju popreko.
......................................
Vidimo te u odsjaju!![]()
Komplet su od titanijuma,ali sa zelenim staklima (Emerald Iridium),mada na slici izgledaju da su plave.Fenomenalne naocare,koje sam dugo trazio i pre dve godine,najzad uzeo.Polovne,ali prakticno neunistive,osim gumenih delova ,koji su zamenski.Nosim ih i zimi i leti,tj kad god ima makar truncica sunca.
i ja nosim ray ban i to americke sa bl staklom.doduse retko ih nisim mrzi me uglavnom ponekad kad vozim.
Bookmarks sajtovi