Iskljucivo na levoj. Zbog prakticnosti, a i navikao sam tako...
Iskljucivo na levoj. Zbog prakticnosti, a i navikao sam tako...
Pa zavisi koliko satova nosim u odredjenom trenutku,ali prednost ima leva ruka. Nekako se i satovi prave uglavnom za tu ruku.
Ja stvarno ne mogu zamisliti da sat nosim na desnoj ruci. Stvarno čudno da tolika razlika postoji izmedju dvije ruke na jednom tijelu
ja nosim na desnoj od 8 godine zivota!!!
Ovo je pravo pitanje za Maradonu!
Ja na levoj, nemam pojma zasto. Pretpostavljam da je manja sansa da ga udarim ili ogrebem na toj ruci jer mi je desna ruka radna (desnjak).
Od skora nosim dva sata i na levoj i na desnoj zbog navijanja pa se bas cudim koliko sam nepazljiv sa satom koji nosim na desnoj ruci!
navika je cudo!
next year at this time I'll be a millionaire
Do ove teme nisam o tome ni razmišljao, jer sam bio ubeđen da dešnjaci treba da nose sat na levoj ruci i obrnuto. Mislim da je sasvim ok ako neko ima i suprotan stav, jer je to ipak lična stvar svakog od nas. Na jednoj od svojih ranijih tema napisao sam greškom da nosim sat na desnoj ruci. Nosim ga na levoj od trećeg osnovne kada sam ga prvi put dobio. Ako me sećanje ne vara, bila je to ruska "Слава" i to sa belim ciferom. Sad kada sam uz vas naučio dosta, žao mi je što ne znam šta se desilo sa njim?
Na desnoj ruci nosim sat od 3. razreda osnovne škole, a to je već sada 34 godine iz vrlo praktičnog razloga,
budući da sat nasim jako blizu šake i na lijevoj ruci me krunica uvijek žuljala i stvarala ranu na ruci,
tada sam promijenio i evo sve do današnjeg dana, a i tako će ostati.
Pravilo na kojoj ruci se sat nosi ne postoji i nema nikakve veze sa muško ili ženskom osobom, a još manje da gej populacijom.
Slazem se gazda stvarno je nezgodno. Odskoro sam poceo da nosim i na levoj i na desnoj(zbog navijanja) ali polako ulazim u stos.
Bookmarks sajtovi