I ja pratim sve zivo od sportova.![]()
Jedva cekam da zavrsim ovaj ispit pa da se opet aktivno posvetim teretani.Sport i zdrav zivot su smisao zivota.
Drago mi je da na forumu ima jos nekog ko prati vise sportova.![]()
I ja pratim sve zivo od sportova.![]()
Jedva cekam da zavrsim ovaj ispit pa da se opet aktivno posvetim teretani.Sport i zdrav zivot su smisao zivota.
Drago mi je da na forumu ima jos nekog ko prati vise sportova.![]()
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ja sam navijao da i jedni i drugi izgube
Inace navijam za Beyern od finala '99.
anbeast, za koga si ti navijao?(u kosarci)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
U NBA? Od kraja 80ih pa sve do kraja 90ih za Njujork Nikse, onda je dosla Sakramento era Divca, Vebera, Stojakovica, Kristija. Veci deo prve decenije 21 veka sam se ohladio od NBA kosarke da bih pre tri godine postao vatreni fan MInesota Timbervulvsa (naravno, bili su jedan od najgorih timova lige kad sam ih zavoleo)![]()
U fudbalu mi je nekako uvek drago kad pobedi Bajern (iz nekog vec razloga).
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja sam voleo Toronto(i sad ih volim), posto jedini nisu iz USA.
A i Milwaukee Bucks su mi dragi.
A NBA obozavam, navijam za Lejkerse, naravno u eri Divca i Stojaka sam navijao za SakrementoA za Lajkerse sam poceo da navijam zbog Divca
Trenutno ne podnosim Majami, a Oklahoma mi je simpaticna, zbog Duranta
![]()
p.s Mrzim Dalas, zato sto su mi oterali Odoma![]()
I sta mislite, hoce li se M.J. vratiti ili je to samo prica![]()
Od Medzikovog povlacenja Fejkerse ne mogu da smislimBogami, kako se Odom vukao po terenu dok je bio u Dalasu, bice da je upravo zeleo da ga oteraju
)) Nije bio ni senka Odoma iz Lejkersa. Verovatno nije ni zeleo da ga trejduju u Dalas pa je ''strajkovao''
Barsa razmontirala Fenerbahce u Evroligi)) 99 - 60
@Ruja: Bogami, taj povratak bih voleo da vidimIpak, verujem da je samo prica. I ''Njegovo vazdusanstvo'' MJ je ipak samo covek (mator, pritom).... ili...mozda nije?!
![]()
Poslednja ispravka: anbeast (21.2.2013. u 22:39)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Oklahoma City Thunder je trenutno najatraktivnija ekipa u NBA.
Westbrook i Durant se poigravaju sa 90% lige a mladji su od svih.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi