"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Miroslav Ilic je i moj favorit u kafani.Njegove dve su uvek tu(pesme moga zivota) Devojka iz grada i Nije smela pogresiti![]()
Meni za kafanu najomiljenija ....
Victorinox - real steel with mechanical soul
A ono kada me "pukne"....kralj
<strong>
Cestitke i sa moje strane, najiskrenije. Neka je sa srecom, da bebica bude ziva i zdrava...
Sto se teme tiče...daleko mi je lakse da odaberem jedan sat za to veče, nego (samo) jednu pesmu, tako da...nikada ne bude samo jedna. Volim kafanu, druzenje, pesmu itd... Pored Tozovca, kojem se iskreno divim, i kojeg postujem, vece tesko prodje bez nekih pesama "Legendi", kao i izvedbi ansambla "Svilen konac"... Pa tako, neke od nezaobilaznih su
ima ih...čitav spisak u telefonu...![]()
Pridružujem se čestitkama. Neka je Andrea živa i zdrava.
Od narodne muzike cenim Miroslava Ilića,Tozovca,Tomu Zdravkovića, Legende, Luisa ...
jes vala.....mora da je na to "Rado" mislio...
. ...rekao i "automatic chrono" nego se nečuje na filmu![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Cestitam tetki i tecči.da je beba živa i zdrava.a za naručivanje muzike ja se uvek nesto zbunim zaboravim sta bi.
Bookmarks sajtovi