Hvala. Nisam ništa gledao po netu, znam da za neke modele postoje zamenski metalni štitnici, ako budeš planirao kupovinu pogledaj ovde yobokies's Library | Photobucket .
Hvala. Nisam ništa gledao po netu, znam da za neke modele postoje zamenski metalni štitnici, ako budeš planirao kupovinu pogledaj ovde yobokies's Library | Photobucket .
Sada kao za inat ne mogu da nadjem sliku al predpostavljam da moze da se nadje, mozda ima i na ovom linku sto si mi dao nisam sve pregledao, ima super stvari![]()
Koliko je meni poznato, aftermarket metalni shroud radi Yobokies, ali samo za baby tunu. Nisam se susretao do sada sa frankenmonsterom modovanim na ovaj načina, a gledao sam ga po netu ihaaaaj! Mada, možda grešim. Sad baš moram da gledam i ja ovaj link što je Sky postavio![]()
Roditeljski i djacka knjizica moje jos bebice
I Jlc
next year at this time I'll be a millionaire
Romi tudej![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Danas gospodin Glomazni![]()
Bookmarks sajtovi