Hvala na ideji...;)Prilog 52386
Printable View
Hvala na ideji...;)Prilog 52386
Anbeast, pusti rum, idemo mi kod Vlaje na Jim Beam;)
Može...;)
Meni obe flase deluju praznjikavo tako da bi bilo bolje da pozurite.
Bez brige ima dopune u bifeu....;)
Hmm...burbon...MOZE! :D
'ajde dodjite do mene, imam za svakog po nesto :)
Danas a i ubuduce...
http://i1097.photobucket.com/albums/...ps11d07dcf.jpg
U razmeni sam nabavio ovaj Aristo 5h68Ti i saznao da je svet mali, a forum još manji.
Prilog 52503
Ovaj sat je kupio i opisao Hadži Dalibor (link: http://www.svetsatova.com/forum/f66/...68ti-1784.html), a uz njega je išao kaiš koji je radio Pugo. Pretpostavljam da je do prethodnog vlasnika stigao preko još jednog uglednog forumaša, ali to moram da proverim ;)
Cestitam, lep pilot:congrats:
Zamalo da se "Lesi vrati kući" ali dok se ja smislih a i ulete mi još jedna varijanta....sve u svemu nosi ga u zdravlju, vodi računa da ga mnogo ne iskvasiš, osetljiv je po tom pitanju, inače je prelep i očuvan i poprilično tačan. Dobro je da si dobio Pugovu narukvicu, fabrička je dosta kruta.
Eh, upravo je potvrđeno ono što sam video među slikama satova koje je postavio Vlajo - sat je bio i u njegovom vlasništvu.
Drago mi je što je sat iz naše porodice i što je ostao u njoj. Već dva drugara su ga nosila i zadovoljni su :beer:
Svaki Čačanin bar jednom u životu mora imati Aristo :)
Nešo,čestitke za dobru nabavku :thumbup:
Zmaju brajo je :thumbup:
kod mene malo se skupili uz kobasicu i sir ....
Prilog 52504
Ali, ja sam Čačanin 50%. Kakva omega onda meni sleduje? :D
logicno :
Prilog 52505
U mračnoj sobi
http://i1163.photobucket.com/albums/...160A0C2352.jpg
Sat je odlican:thumbup:
A slike vrhuske, kao i uvek:beer:
Danas kao i prethodnih dana....007 ;)
danas zenit Prilog 52756
Danas ceo dan na ruci Suunto Core! :man_in_love:
Prilog 52760
Aleksandre odlicna fotka, satovi u kutiji daju poseban smek:)
Serb, hvala ti puno! Ne mogu da opisem koliko sam srecan! :D :dance3:
Večeras, probe radi, jedan onako osrednje mator G. Ovaj sat je kupljen kao rođendanski poklon mom tada osamnaestogodišnjem bratu, u jednoj zabačenoj prodavničici u predgrađu Tel Aviva. Bata se mnogo ložio na G koji sam ja tada nosio, pa pošto nismo našli isti model, ovo je bio the next best thing. Skoro osam godina kasnije, bata, koji sad više nije u fazonu "da nosi plastikance", seti se da ga iskopa i donese mi. Ono što mi je neverovatno je da baterija i dalje radi, nikad nije menjana, od kupovine sata.
nekako sam uvek pre za satove sa istorijom nego za one druge, bez istorije.
:)
Satovi su tu da mere vreme, a mi ako imamo sreće, napravimo istoriju oko njih. Ovaj me je doduše baš iznenadio. Podseća na neko neobično i lepo vreme.
Neso cestitke za prelepi Aristo. Igrom slucaja sam bio u prolazu kada se odigrala cuvena zamena :) Usput taj sat koji si ti dobio od Aleksandra, je pre toga bio u vlasnistvu mog prijatelja Mirka iz Subotice, tako da ga je Aleksandar kupio od Mirka. A pre toga to vec ne znam. U svakom slucaju sada je stigao na pravu adresu :)
ps sada procitah da je i Vlajo bio ponosni vlasnik :)
Ono jeste, zaboravio sam da spomenem da se tokom razmene pojavio i Tolarbo, pa mu ovo dođe veoma čudan splet forumskih okolnosti - sat je prvo imao Hadži Dalibor, koji mi je to u međuvremenu potvrdio, zatim ga je posedovao Vlajo, pa je završio kod pomenutog Aleksandra preko tog Mirka. Izgleda da se na vom satu izređalo, da prostite, pola foruma :D
Ne znam zašto je promenio toliko ruku. Časovničar koji ga je pogledao kaže da za njega tu neće biti posla godinama.
Ako ništa drugo, sa moje adrese neće ići. ;)
Prilog 52903 ;)
Hvala :beer:
Evo, ide u mašinu za sudove, zajedno sa loncima i šerpama :lol:
A ne, Neso, nemoj u vodu, jel ti lepo objasnio vlajo ;). Salim se - sat je zaista prelep a za malo je zavrsio i kod mene :D.
@Serb - daj neku sliku Hamija i na ruci - jedva cekam da ga vidim!
Bice za koji dan:D
igranje sa svjetlom .....
Prilog 52907
Hvala dado:)