danas tag calibre 5 :thumbup:
Prilog 11769
Printable View
danas tag calibre 5 :thumbup:
Prilog 11769
Čestitam. Krasan sat.
"crane" izdao si Orisa srami se :) lepo ti stoji...
danas ja nosim Seiko 6138-8030Prilog 11779Prilog 11778Prilog 11780Prilog 11781
i izvinjavam se na prasinici nisam ga lepo obrisao sto cinim svako jutro sa svim satovima...razvesce se zena od mene
hahah milane zato ces ti orisa uskoro da nosis. menjam malo, malo jedan malo drugi.
evo ti malo da vidis kako to izgleda :)
Prilog 11784
@ urmacher
hvala hvala, odlican je sat stvarno
Danas smo se malo provozali.......:thumbup:
http://i55.tinypic.com/2vi2qzt.jpg
jesi li siguran da nije fake nesto mi je cudan:confused:
Pitanja od tebe mi nisu nikad bila čudna,samo tvoji postovi :lol:
Sto profo cini mi se da je plavlji nego inace original...ma da moguce da gresim u stvari original je 100 %,samo se cudim kako si bese bio siguran za fake satove Marka 5.
I koji moj post nije dobar za salu ili nema da neku namenu za sve?
Ukljuci se malo i ti nemoj samo da lajkujes,ukljuci se i ti malo u forum a ne da kometarises postove i vodomere :))
Pa mislim da sam danas bio dovoljno "uključen",predji malo današnje postove...:confused:
A što se Marka tiče,mislio sam da je to lock i da sam objasnio šta je tamo bio "slučaj".A uzgred,ti mu dodješ kao neki Toma Fila? :lol:
Ma koji Toma Fila,tamo se sve videlo...necu da prelazim danasnje postove....ako si nesto i zapoceo svaka ti cast....vise ne gledas ko nosi vodomere a ko nesto drugo:D to je vazno. Kako te je strecnulo za Omegu hahaha strasno tu teoko dobro sluzi za boju u onosu na one Lock boje !!
opusteno profo salio sam se malo samo vidis kako je kad se cacne tamo gde ne treba a volis ti to :))))))
aj pozdrav nek tvoja bude poslednja jel iovako ces nesto da dodas