:) nisam profo..svaki dan uh brisem i mazim,a s njim i popricam i naparfemisem s onim sredstvom sto mi je Pugo preporucio...
Printable View
:) nisam profo..svaki dan uh brisem i mazim,a s njim i popricam i naparfemisem s onim sredstvom sto mi je Pugo preporucio...
Pa to je onda ozbiljna ljubav :flowers: .........:laugh: :ciao:
ili vec bolest...kaze zena od kad sam ovde da vise nisam normalan...a istina je to...odoh da operem sudove,tusiranje sport i ZVEZDAAAAAAAA
poz
Nosis tudje satove? :unsure:
Ukusi su razliciti, ja bih taj sat nosio, ne svaki dan ali ponekad da. Taj dizajn 30tih proslog veka ima svoje pristalice.
A sto se tice iznosenja misljenja, to podrzavam, kada sam ja u pitanju slobodno opletite po mojim satovima, kupio sam ih zbog sebe i meni se svidjaju, a tudje misljenje postujem :proud:
cale ima 8 satova pa ne mislim da je gresno da ponekad pozajmim od njega koji :) mada mi slabo daje otkad mu je breitling nastradao u tuci jednoj (ja glavni akter)...
pa sad sto bi se vredjao...pogotovo sto se ni meni sat nista specijalno ne svidja, vise ga nosim sto je Frenck Muller nego sto mi se svidja... i po mojim satovima imate blagoslov da opletete slobodno :)
Sasvim neočekivano danas se uz crno Nikšićko uživalo uz jednog zvonara. :)
http://i593.photobucket.com/albums/t...ilalarm-01.jpg
Prelep sat, Dragone! :congrats:
Može li nekoliko reči o njemu?
Tu čast prepuštam modelatoru d1d a ja ću samo reći da fotke nikako ne mogu da prikažu lepotu ovog sata. :) Skladne dimenzije, elegantne linije, prelep i jednostavan brojčanik i odličan mehanizam. :top:
oces ja da odradim ono detaljan opis ovoz zvonareva? slobodno,bez usrucavanja