^ :lol: :lol:
Ovo slobodno može da se proglasi za post meseca. :lol:
Printable View
^ :lol: :lol:
Ovo slobodno može da se proglasi za post meseca. :lol:
ja danas nosim seiko kinetik dali neko ima ideju kako da narucim bazel
Prilog 11685
Pitaj ovde: www.yobokies.com ili ovde: Welcome at Monsterwatches, crazy about Seiko watches a ako nema ostaje samo eBay.
Probaj i kod Jonathan-a koji je poznati i kao Mr Seiko tj Swedefreak u Seiko zajednici (jmk500 na ebayu), možda on može da ti nabavi.
Welcome at Monsterwatches, crazy about Seiko watches
kakvi lepi satovi...odusevljen sam kreacijama Seika.
^ Da, prelepi satovi...:man_in_love: Covek je pravi SEIKO-ljubac...u potpunosti ga razumem..;)
Evo i čuvenog seika petice, model ninja, koji sam spomenuo u jučerašnjem postu, a danas mi krasi ruku:
Prilog 11686
Ako nekoga zanima epilog priče, evo šta se desilo dalje - premlativši faraona k'o vola u kupusu, ninja je u piramidama otvorio agenciju Seiko Security, koja se specijalizovala za zaštitu satova na rukama turista. Faraon je rešio da se mane ćorava posla, pa je počeo da valja kineske suvenire na platou ispred piramida. Obojica planiraju da prošire biznis i na Hurgadu, a u toku su intenzivni poslovni pregovori o uspostavljanju saradnje.
^ Hahahahaha... :D Ma bre Neso stvarno nema smisla...prvo Nikola sa 007 pa sad ti sa peticom...pa bre tuzice vas Egipcani, proteracete im sve faraone iz zemlje sa tim silnim nindzama...koliko vidim ubise Boga u njima... :P :P
...i sa celicnom narukvicom...
Prilog 11687Prilog 11688Prilog 11689
Upss, primetih da sam pogresio...htedoh reci nikolin 009, cuveni pepsi...da se nidza kojim slucajem ne naljuti... :P
A kad smo vec kod 007 (izgleda da mi je samo on na pameti :P) , evo ga moj lepotan, danas njega nosim..
Prilog 11690