Od danas....
Prilog 68781
Printable View
Od danas....
Prilog 68781
Vanja odlican sat :adore:
Evo i mene danas opet bling bling na braon Krokodilu Prilog 68807Hm cudna stvar covek ima izbora ali nekako se uvek vata za iste i lakse promenuti narukvicu nego staviti drugi sat sta ce i medju ljubimcima ima favorita
Ni jedan drugi ne stize na red:)
Druze cestitke za Omegu, nisam ispratio ranije. Prelep sat, u zdravlju da ga nosis!
Kod mene ovih dana JLC master compresor bar dok ne prodje ova kisa
http://i1320.photobucket.com/albums/...psa3fcd1a4.png
Prilog 68827Prilog 68828
Ja reših da proverim koliko izvesni modeli satova utiču na količinu padavina. Ukoliko bude pljuskova, grmljavine ili ako počnu da padaju žabe s neba, biću milosrdan i skinuću ovaj sat sa ruke ukoliko neko želi da ga otkupi po simboličnoj ceni od 5863 evra :D
Uz vaterpolo G
Uz predhodne savete koje sam procitao na ovom sajtu za novac koji sam u tom trenitku imao,a na ruci nisam imao sat, pre 3 godine kupio sam Festinu 16242/9.Zadovoljan sam sa njom,medjutim pre cetiri dana me na biciklu uhvatio pljusak.Sat je bio ispod rukava od dukserice koji je bio 100% mokar dok sam stigao kuci.Sutra ujutru mi se zamaglilo staklo iznutra tako da moram kod casovnicara na susenje i zamenu dihtunga.Do tad ga necu nositi a to mi je kao da sam bos!!