Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
zma kaže:
Odlicna kombinacija Tudor, vino i prsuta.
Fantasticnooo!!!:thumbsup::congrats:
Coldstein, jedva cekam temu, veliki sam ljubitelj pilotskih satova.
Sto rece sky, vidi ako mozes sta nose kolege, a narocito me zanima ako neko od njih mozda nosi neki stari pilot, recimo neki B-uhr ili slicno.
Posle ove price o pilotskim satovima, doslo i meni da malo pilotiram. Samo sto sam ja desk pilot:P
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps4583ccff.jpg
Ma polako, zamolićemo drugara da nam preko veze sredi da obrnemo jedan krug ;)
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
Kol'ka sekundara, ti lebac!
Citat:
RUS. kaže:
Posle ove price o pilotskim satovima, doslo i meni da malo pilotiram. Samo sto sam ja desk pilot:P
:lol: FOTELJAS
Citat:
nickname kaže:
Što se mene tiče, vrlo dobar sat, vredi mnogo više nego što košta. Pogotovo ako ga poručiš on line. Jasan pregledan i jednostavan. Od mana, rekao bih da moj žuri oko 10 sec dnevno. To lako može da se reguliše, čak mi je i dobar prijatelj serviser baš za Seika, al me mrzi da se time bakćem, ne smeta mi jer ga retko stavljam i samim tim ga svaki put doterujem. Hardlex staklo je teško ogrebati, ali moguće. Moj ima jednu "hairline" ogrebotinu, doduše to se vidi samo ako ga zagledaš jer znaš gde je. Mehanizam je verovatno najpoznatiji mogući Seikov u zadnjih 10 godina, 7S36.
Razlog što ga skoro uopšte ne nosim je to što mi je vizuelno mali na mojoj ruci. Obim zgloba mi je 20 cm, ali imam veliku i ravnu "gornju površinu" pa mi to nekako izgleda kao da mi je za broj manji sat. Da je 44mm bio bi mi taman.
Imam još i Steinhart Nav B Uhr i Sumo, 44 i 45mm respektivno i oni su mi taman.
Hvala! I ja imam zglob kao ti, moraću da ga probam pre nego što ga naručim.
Mada, čini mi se da je prečnik 42mm bez krunice, ne bi trebalo da je mali.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)