koliko suglasnika u jednoj kratkoj reci, polomih jezik sa tim "...rtlj.." :laugh:
Inace, Nešo, jesi li to na pola puta do kosmičke stanice, ili se sklanjas na sigurno usled nadolazeceg nivoa lepog plavog Dunava :D
Printable View
koliko suglasnika u jednoj kratkoj reci, polomih jezik sa tim "...rtlj.." :laugh:
Inace, Nešo, jesi li to na pola puta do kosmičke stanice, ili se sklanjas na sigurno usled nadolazeceg nivoa lepog plavog Dunava :D
Pa kosmička stanica, podrazumeva se. Zato i nosim ruski sat za koji se priča da ume da automatski navodi do Bajkonura :D
A Dunav mi neće ništa - čim stavim nekog nindžu na ruku ima da ga pretvori u običan potočić ;)
23kamencica druga fotka je sjajna , kakav trenutak:congrats:
U pravu je Serb. Fotka izgleda odlično i bilo bi lepo da se pojavi na nekoj novoj temi-konkursu za najlepšu fotografiju.
Hvala momci :thank_you2: ispalo je skroz slučajno, uopste mi nije bila namera da namamim osu na poziranje :D
Ih nije bila namera, priznaj da si čekao od ručka :D .
Super je fotka, svaka čast :thumbup: .
Nije bila namera, a kamencic mazao ruke medom i cekao po sata:lol:
Da, da med je i meni pao na pamet :lol:. Isprozivasmo čoveka ni za šta:unsure:. Najgori smo od sve dece:w00t:. Ja se kao čudim koliko sam ja potrošio vremena na neke slične fotke...
Sala mala:) Nego sky cujem da si uzeo kvarc i da rasprodajes kolekciju:lol:
Ne moraju sada svi da znaju:lol::lol::lol: . Udaljismo se od teme, Serb ti si kriv za posledice.