Simo cestitke i od mene! Kad sam video da si jutros u 6h stavio fotke, rekao sam sebi e ima onih koji ostaju do kasno, ali ima onih koji ustaju jos ranije, i jos stignu i slike da okace :)
Nek je sa srecom i nek lepo kuca taj Rus!
Printable View
Simo cestitke i od mene! Kad sam video da si jutros u 6h stavio fotke, rekao sam sebi e ima onih koji ostaju do kasno, ali ima onih koji ustaju jos ranije, i jos stignu i slike da okace :)
Nek je sa srecom i nek lepo kuca taj Rus!
Simo, Simo.... Ruja je svetski :thumbsup:
Danas sam u 80-tim.
http://i39.tinypic.com/2mxl75.jpg
Casio DB-310
Juce i danas na ruci:
Danas Heuer Carrera vintage iz 70-ih godina,sat je prosto neodoljiv i nije moj ali mi bar lepo stoji ;)Prilog 22209Prilog 22210Prilog 22208
moram da se pohvalim da je danas direktno iz amerike stigao casio Prilog 22211i od danas je na ruci dok nedodje sledeci,izasao 86$ ,znam da je mogao i ovde da se nadje za te pare,ali mi nekako bilo lepse da ga tamo preko amazon.com.a kupim, :congrats:
Kupio si pouzdan sat koji će te verno i dugo služiti. Nek je sa srećom i u zdravlju da ga nosiš :beer:
Tolarbo svaka cast. Meni je bullhead najlepsi Seiko svih vremena, mada me je i onaj d1d-ov bas odusevio, a za Heuera sta reci,meni jedan od najsmekerskijih satova svih vremena.
Heuer je odlican,Nikola bas bi voleo da ga vidim. Savrsen je
@nikola.beograd
alal vera, sat je prelep !
Ja sam i dalje veran Omegi..probao novu Po 8500 ,kaze prodavacica ma isti je kao i vas...mislim se daj mi ga,evo ti ovaj :)))) :drool:
Prilog 22285