Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
Neša kaže:
Hoćemo šturmanski, hoćemo šturmanski! :beer:
...i tata bi sine ! :crying: ...moje drugo JA , tj. "ШТУРМАНСКИЕ СС-18" je do kraja meseca na "kozmetici" kod madjioničara Puga.
Ja danas nagrabusio na poslu i ostao celih 11h . Samo da kažem da mi je na ruci bio Casio AW-80 . Znači, šta je danas popio nafte i hidrola, to ni jedan sat nikada nije. Došao kući, istuširao se i oprao sat u Bernerovoj pasti za ruke, koja jede kožu, gumu, metal... ja i dalje ne mogu da verujem, šta je ovaj sat preživeo i još uvek je živ ! Naftu, benzin, razna ulja, hemikalije, prašak za sudove i ruke,more i slanu vodu, nikada na servisu i menjanju dihtunga, potapan preko 5m i ako je 5bar... ne verovatno. Ne uništiv sat....
i ko mi kaže da Casio nije jedan od najboljih u kategoriji "dato-dobijeno" , taj može da napusti tematiku....
http://i42.tinypic.com/2ypd6rm.jpg
http://i42.tinypic.com/9fz7eo.jpg
Backarelli
Pa ja to pričam sve vreme ;)
P.S.-Dobro me podseti...I ja ću moj AW-80 sutra da aktiviram.
Baki lep ti je sat, a koliko vidim i neunistiv:thumbsup:
Komšija, pa taj sat sve drugo zaslužuje, sem da padne u zaborav !!! ;) Na mom crklo kućište (na poznatom mestu, gde iglica naleže) ... bilo mi žao da ga ostavim u ladicu, uz`o lemilicu i zakrpio po 100ti put plastikom. Evo ga, sada čuči na ruci i još uvek se nosi. Što se mene tiče i na mom primeru, nemam reči hvale za taj model... stvarno odličan sat, koji ne želim da padne bez veze u zaborav, a ispravan.
Serb, ma ne čuvam ga i ne štedim, ama baš ni malo. Pa samo da sam ga uslikao danas, pre nego sam ga oprao "hemijom" , mnogi bi se naježili. Znači ,horor.... posle pranja, opet se povrati i ništa mu nije... opet će da me budi u utorak za posao:thumbup:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
izvinjavam se za mutnu fotku, namere mi nisu bile mutne...
dakle, hocemo sturmanskie, bt321, mi bas hocemo sturmanskie ... Prilog 22681
luger , jesu ti namere mutne ! Pa jel hoćeš da svisnem do 28og !!!! :crying: Joj kad dodje dan, da me Pugo zove i kaže "dodji po svoj ss, završen je" ,tad uzimam slobodan dan na poslu, majke mi....
@ backarelli
... pa to nisam razumeo, pugo skine merku za odelce i posle odes da obuces ss.
ne znam zasto je ss kod puga. da sam ja morao da mu ostavim ovaj ss ( ovo je ss20),
mislim da bih se maskirao u crnu pudlu i ne bih isao kuci dok ga ne zavrsi, makar ziveo na
onim granulama i otimao se oko cinije za vreme obroka.
ja mu i dalje cuvam originalno odelce, a ovo je onaj flexi kuki (mada licno mislim da su pugove
rukotvorine i bolje i trajnije od kukija).
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas strumanskiPrilog 22682
2 Priloženi(h) fajl(ova)
luger, druže moj, isto to mi je rekao i moj brat 23jewels ! Medjutim, ss-18 je vrlo nezgodan da se napamet ,tj. bez sata, uklopi kaiš, pogotovu zbog moje želje, da nekažem zahteva, kako bi hteo da kaiš izgleda. Pugo i ja smo zajedno napravili idealnu kombinaciju, ali je veoma ne zgodna za napraviti, te je zato sat morao ostati. Pugo je stvarno odličan tip i ne izmerno vodi računa o satovima svojih komitenata, te se sa te strane ne brinem mnogo ,već samo tugujem ,jer mi ne dostaje. Ali još malo, izdržaću...
No da ne bude ceo post off , ovih dana ne radim ,pa će i na Veliki Petak Seiko kuckati na ruci !
Prilog 22683 Prilog 22684
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Stigao juce danas prvi put na ruci čuveni 007
Prilog 22706Prilog 22707 ;) zbog baksuzluka vratio sam ga na petak 12
Inače Seiko je na ruci posle dugo, dugo vremena.