Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
sima hrabri kaže:
iza sada ne mogu da im oprostim sto ne postoji brzo podesavanje datuma, tako da ce mi biti danas 9. :laugh:
Ih,bre,Simo. Pa vidiš da na njemu piše automatic.U konkretnom slučaju to znači da ako ga ne nosiš još pet dana-on će se automatski podesiti na odgovarajući datum.:big_boss:
E,al' ti si bio nestrpljiv.Nisi hteo da sačekaš 9-i pa ćeš sad morati da vitlaš kazaljkama napred-nazad.
Uostalom- nema veze.Ti si ionako uvek išao ispred svog vremena. :D
P.S.-Čestitke na lepom izboru modela. Ajde,na brzaka,neki utisak o kvalitetu izrade.
Leeep sat Simo. Čestitke !
Citat:
d1d kaže:
Daj jos slika, ljubimo te
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
sima hrabri kaže:
i kod mene nesto novo, da vidimo kakvi su ti lazni rusi. ;)
za sada ne mogu da im oprostim sto ne postoji brzo podesavanje datuma, tako da ce mi biti danas 9. :laugh:
Prilog 22104
Eehhh simo , kako bi voleo pročitati nešto više i zverlati u još koju fotku , vezano za novokomponovanog ruju...
Citat:
sima hrabri kaže:
i kod mene nesto novo, da vidimo kakvi su ti lazni rusi
Odličan je i nije lažni već pre nenako bivši ili ko što im i ime kaže EVROPSKI :thumbup:
Inače dali je iz Dućana ili iz nekih drugih izvora:questionmark:
Citat:
VLADAN P kaže:
Ajde,na brzaka,neki utisak o kvalitetu izrade.
Citat:
backarelli kaže:
kako bi voleo pročitati nešto više i zverlati u još koju fotku , vezano za novokomponovanog ruju...
nadam se da cu imati vremena uskoro za mali prikaz i koju fotku, a ukratko, najkrace - kvalitet izrade je dobar, ali ima sitnica koje cine da sat izgleda kao neka plasticna igracka, sto mi se bas i ne dopada. sve u svemu, "jak vrlodobar". :laugh:
edit: @popovac76 - nije iz ducana
Simo, prvo čestitke za sat! :thumbup: Kakvi su prvi utisci vezano za autonomiju, iluminaciju i uopšte kako leži na ruci? Vidim da je priličnih dimenzija. Predpostavljam da bi uskoro mogao da padne jedan blic test.
^
prvo, hvala svima na cestitanjima :blushing:, zaboravih na to u prethodnom postu.
tek sam ga danas stavio na ruku, tako da je jos rano za utiske i zakljucke, ali pasce sigurno jedan review cim ga malo proucim. :)
a na ruci lezi vrlo lepo i udoban je za nosenje, iako ima celih 45mm sa krunicom.