G-Shock
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Hvala Vladane!
Ovaj Kit sam našao na Ali Express-u pre par godina, odmah nakon kupovine ovog G-Shock-a (GA-21001AER).
Izuzetno je jednostavan za montažu, skine se originalna plastična narukvica i kućište i ubaci u metalni kit pri čemu se zaviju samo 4 zavrtnja i to je to.
Postoji još nekoliko varijanti koje su dostupne, ali mi je ovaj zadovoljio sve kriterijume.
Izgleda svedeno i jako elegantno, i plus originalna narukvica ostaje sačuvana u mint stanju.
Ako je neko zainteresovan za nabavku, evo jednog Link-a u prilogu.
Ga2100 mod kit für casioak ga2100 luxus refit mod kit set für g schock GA-2110 modifikation kit edelstahl gehäuse metallband - AliExpress 44
Poslednja ispravka: srdjanr (5.1.2026. u 20:25)
Odličan sat, baš je prelep.
Skoro na današnji dan, pre trinaest godina, sam objavio recenziju Pelagosa
(link: Tudor Pelagos sat - Video recenzija).
Imao sam ga tada nekoliko dana i bio sam iskreno oduševljen. To je ujedno bio i prvi put da sam držao u ruci i ozbiljnije testirao sat Tudor brenda, i moram priznati da me je baš impresionirao.
Kvalitet izrade je odličan, a po mom mišljenju Tudor satovi su sjajna kupovina – i po pitanju cene i po pitanju performansi.
Definitivno jedan od najboljih „best buy“ kupovina u tom cenovnom rangu.
Hvala na komplimentu.
Sećam se te recenzije. To je beše bio onaj prvi model sa Etom.
Posle toga mi je zapao za oko onaj noviji 42 i dvoumio sam se između njega i Omege Seamaster 300, ali sam ipak odlučio da sačekam neki malo manjih dimenzija.
I tako mi se sad u oktobru ukazala prilika da kupim 39-ku u Španiji i prezadovoljan sam.
Best buy opcija svakako, obzirom da je Submariner nemoguće naći, mada mi ovaj možda i više odgovara po dimenzijama.
Bookmarks sajtovi