Standardno Iris, do sada su bez greske.
Standardno Iris, do sada su bez greske.
E taj nisam probao pa nemam pojma.
Da jak je ali drzi stvarno cijeli dan.. nakon sat vremena kad malo popusti meni je ugodan.
Ja zeni za bozic uzimao issey scent pa odmah i sebi uzeo ovaj za probu. Definitvno nije zadnji.
Ja inace najcesce na strawberry uzimam. Zna biti super popusta, pogotvo na veca pakiranja.
Haha sectore, ko po dogovoru i kod mene od pre 14 dana, ali sam uzeo Profumo, obicni sam imao do lane....ovaj mi je mrvicu naglaseniji, ali ista nota.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
ау Марио друже све си ти загонетан, ја нисам видео онај сеико никад до сада
а убеђен сам да штекаш неку ''бомбу од сата'' а нећеш да кажеш, а убеђен сам да си и на трагу да набавиш још већу хехехе
признај да то има неку посебну драж хехехе
ја користим барбери и стр8 и лото, јбг отањило се, барбери већ две године траје, поклон за дипломирање
Milane moj....ma to se tebi samo cini.....a parfem.....ja sam proslo leto imao kenzoa, dobar....al se potrosio...zimi samo Chanelov Egoist!
A tu i tamo zavirim ovde....ponekad
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
хехе имао сам и ја као студент кензоа плави је био мирисао је на лимун у горњој ноти, онако баш летњи, слабашан и лаган
овај барбери је прејак, тежак и за зиму
а стр8 је сасвим коректан али заиста, то имам стално неке ваучере па их узимам у лилију или дм
ја имам и књигу о парфемима, ево идем да је нађем у библиотеци па је сликам
ево ово је та књига, обе из исте едиције, доста сам ствари научио из ње
Poslednja ispravka: Милан Милановић (14.6.2015. u 21:34)
Bookmarks sajtovi