Ja imam isti model vec 2 godine i prezadovoljan sam, najbolji novcanik na svetu.
@nickname & @vlada035
Jel možete da mi kažete zašto je taj novčanik (ili generalno njihovi novčanici) toliko poseban? Stvarno volim dobre novčanike pa me zanima.
Ja volim kvalitetne novčanike, i promenio sam i isprobao dosta različitih modela-od domaćeg Manuala (čak sam naterao jednog majstora tašnara da mi uradi kopiju klasičnog Manualovog novčanika ali od kvalitetnije kože) preko nekih italijanskih modela i nisam bio nešto zadovoljan.
Uglavnom je problem što ili popusti šav na preklopu ili se iscepa postava kao i u samom kvalitetu kože.
A onda sam naišao na review ovog novcanika na jednom stranom forumu, gde su ga svi hvalili pa sam i ja rešio da isprobam jedan.
Kontaktirao sam vlasnika, inače vrlo ljubaznog tipa, koji je prihvatio da pošalje novčanik u Srbiju i čak je pristao da ga pošalje USPS a ne UPS kao što to inače radi.
Saddleback daje 100 godina garancije na svoje proizvode i apsolutno su u pravu.
Novcanik je napravljen kao tenk-koža je najkvalitetnija moguća, postava nije napravljena od štofa nego takodje od jake kože.
Nema mnogo pregrada, jedna velika za novčanice i nekoliko proreza za kartice-jednostavna konstrukcija.
Neverovatna stvar je to što sve bolje i bolje izgleda što ga više nosiš i koristiš, dok malo "polomiš" kožu.
Ne mogu baš da objasnim, treba ga videti uživo da se overi kvalitet.
Staviću sutra neku sliku mog primerka, a sa moje strane sve preporuke za ovaj novčanik.
Saddleback Leather Co.
Naručio sam sa njihovog sajta. Kumovi žive u USA pa sam ih iskoristio za transport. Ovaj konkretno je 47$ + 5$ za lokalni shipping.
Nepoderiva stvar. Volim kad nešto odiše kvalitetom. Još kada se uz to doda dizajn koji mi baš odgovara i normalna cena, to je pun pogodak.
Imajte u vidu da ovaj model, Bifold Small može biti mali za većinu ljudi. Baš je "knap" varijanta. Novčanice od 2000din ne vire iz njega, ali 5000din već vire. Nema mesta za previše kartica. po 2-3 sa svake strane.
Za većinu bi verovatno više odgovarao Medium model, tek par dolara skuplji, ali sa dubljom pregradom za novac i više pregrada za kartice.
NEMA pregradu za novčiće, što sam dugo tražio ovde da je normalnog kvaliteta i normalne cene ali nema.
Odlican sajt ima bas zanimljivih predmeta od koze, shipping do CG je 57$ sa UPS-om.
Bookmarks sajtovi