Nemoj Megane da mi dirašMožda Reno malo unapredi Mećku.....
Nemoj Megane da mi dirašMožda Reno malo unapredi Mećku.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bore se za preimućstvo u istoj klasi, tako da da, mora da ličiVozio sam samo A250, mada bih rado i nekog Megana i manje više bilo šta u toj klasi, da mogu da uporedim. Sve u svemu, Renault to radi bolje kad su u pitanju hot hatchevi
![]()
U julu se i ja ponovih! Prodao sam svog starog, dobrog Passata, turbodizelaša, sa kojim sam se navozao u zadnjih 12 godina. Pošto imam brojnu porodicu...šestoro sa malim unukom, tražio sam isključivo auto sa 6 ili 7 sedišta. U obzir je dolazila i fiatova Multipla, mnogima ružna ali meni nekako sva svoja i posebna. U Italiji se za nju priča fazon...ako hoćeš da napakostiš tašti, kupi joj multiplu. Pošto nisam imao dovoljno novaca za favorita br. 1...Sharan-a, uzeo sam Opel Zafiru, 1.6 benzinca u Rubens crvenoj boji, 2003. godište. Od jula do danas prešao sam s njom preko 2000 km, najviše po bosanskim planinama, pod punim teretom. Za sada sam zadovoljan, izuzetno komforan i udoban porodični auto sa ogromnim gepekom. Na nemačkim crash testovima u vrhu je u svojoj klasi. Potrošnja zadovoljavajuća za tu snagu, troškovi registracije takođe. Na proleće, ako Bog i novčanik daju, ugrađujem u nju sekvent gas. Prekjuče nakačio 4 nove tigrove Wintere, koje vozim zimi već godinama i sasvim sam zadovoljan kako su se ponašale na passatu. Videćemo ih i na Zafiri. Jedini problem sa njom je što još uvek na semaforu ponovo kresnem jer mi se učini da se ugasila. Radi jako tiho, a ja navikao na brektanje dizelaša.Da ne kačim slike, zna se kako izgleda.
Poslednja ispravka: umbra (3.12.2012. u 13:43)
...požuri polako...
Umbra,neka je sa srećom.
Plin obavezno.Pre ugradnje raspitaj se o novim standardima ugradnje plina za dobijanje atesta.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Zafira je fin, potcenjen mini van.... Multipa je i meni VRH! Vise bih rekao da je specificna nego ruzna![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Multipla je ruzna spolja, ali je zato unutra sasvim solidna.
I jos kad uzmes na CNG(metan) milina.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi