1. Hyundai Getz
2. Kad bih mogao da biram jedan od automobila koje bih volio da imam je Alfa Romeo 8C
Trenutno vozim Zastavu 10 aka Fiat Puuuntoooo 1.2
al voleo bih Atom....
... alooo bre od 0 do 100 km/h za 2.9s !!!!!!!!!!!!!!
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
trenutno vozim bmw e36 318is 140ks 1997,za mesec dana mi stize e46 325i 193ks 2004 god.Imao merca , audia , pasata i hondu ali kad sam uzeo bmw ostajem mu veran do kraja zivota,inace zelja bmw m5 g power huricane 750ks,ali znam da ga nikad necu imati ili jedan m5f10 novi.Inace e36 vozim 7god,svake god na more u grcku ,cesta putovanja N.Sad-Kraljevo bar 2 puta mesecno,na satu stoji 388000 i nikad me nije ostavila i nista joj nije radjeno sem potrosnih stvari i redovnih servisa ali samo origigi
^
kakva ladja!
to ja zovem auto![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Hvala
A i jeste ladja da znas![]()
Hvala, jeste. Ne bi ga dao za 100 Seika... možda za 150. Još da obnovim štek da se glacne, pa na proleće registracija. Eeee, pusti snovi.
Da, da. Stara škola, il vecchio tempo, može da sastavi milionče kilometara, samo mu menjaj ulje. Aurelio Lampredi napravio mašinu za sva vremena.
Poslednja ispravka: Vukas (2.11.2011. u 23:35)
Bookmarks sajtovi