U svemu sam umeren, postoje prioriteti ali može se ponekad nabaviti i neki sat. Najvažnije je ne lagati sebe, ako je sve ostalo OK tom satu se svi raduju...održivi razvoj...
U svemu sam umeren, postoje prioriteti ali može se ponekad nabaviti i neki sat. Najvažnije je ne lagati sebe, ako je sve ostalo OK tom satu se svi raduju...održivi razvoj...
vezba stvara majstora
Do sada nisam imao potrebe da skrivam cene. Sa suprugom delim apsolutno sve u životu, ostale ne treba da zanima ni koliko zarađujem ni na šta trošim. Držim se pravila da ne dajem previše para za sat i tu granicu sam zacrtao na 300, sa mogućnošću da je rastegnem do 500 ako me nešto baš natera da se zalepim za izlog (ili ekran). Ne lažem o vrednosti ako me neko pita, i ne "puvam" se naokolo da sam znalac i da nosim neku vrednost na zglobu. Ne patim od prestiža, pa ni s te strane nema potrebe za foliranjem. Još nisam bio u prilici da moram da skrivam vrednost nečega što donesem u kuću 😉
....dok su mislili da sam normalan, pitali su. Sada više niko ništa ne pita...............................![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
ni mene vise niko nista ne pita.digli ruke.
Ni mene skoro vise nista ne pitaju, sem ponekad koliko ima sati?
Ali ja vec odavno pitam sam sebe, tako da...
Ajd...
Pozz
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Molim.
Mišić M.
Bookmarks sajtovi