Ufff Gogi to bi bilo za atomsko skloniste...
Ufff Gogi to bi bilo za atomsko skloniste...
Dosadašnji tok prvenstva je pokazao zašto je fudbal najbitnija (sporedna) stvar na svijetu. To je, po meni, jedini sport u kome bolji ne mora pobijediti i to daje draž.
Kad vidim onog Bufona s kojom strašću pjeva himnu naježim se sav.
I Island i Vels a i Italija su pobijedili samo zato što su više želeljeli i vjerovali da mogu..
Svaka čast.
@zagor A gore od Hrvatska-Portugal, i neglkedljivije, ne bi bilo. Valjda bi jedna strana bila borbena...a ne ono...
^ Zasluzena pobeda, nema sta....
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prognoza cetvrtfinalnih meceva????
Moja mozda ovako nesto za 90 min.- Poljska-Portugal 0-0
Vels-Belgija 0-2
Nemacka-Italija 2-1
Francuska-Island 1-1
ovo ostalo i moze biti ali P-P bi moralo da bude golova u 90min.....Poljska ima jaku obranu i svi su iza lopte ali.....ili ce se Ronaldu otvoriti ili ce Poljaci ubosti kontru...
Belgija dosta jaca od Velsa
Njemacka mislim da je ipak prejaka za Talijane
A i Francuzi napokon moraju nesto odigrati....mislim da ih nece Island nadtrcati jer i francuzi dosta trce....
..mada je sada sve otvoreno i prognoze su zbilja teske...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Naravno,iz aviona se dalo vidjeti da su u prve 3 tekme njega poslali u 3 lepe,ili je on minimalno upliva imao u dogovor grupe ljudi koji se slažu i poznaju(mene podsjetili na neku malonogometnu ekipu koja u kvartu igra već godinama i već si znaju sheme i kako ko dise) i to me oduševilo.I onda krecu gluparije s 'vaznoscu' utakmice i velika palamudjenja.U pravu si,izgledalo je točno da im je propisano tko dokle i što smije.A od tog vajde nema.Jedini podsjetnik na prethodni duh je bio ulazak Pjace.Tako su igrali dotad-bez respekta,a s potrebitim znanjem koje nije upitno.
Tužno i žalosno.
Bookmarks sajtovi