SNZF11K1,jos jedna fotka
![]()
SNZF11K1,jos jedna fotka
![]()
Sta bi za Monstera jel ostaje ili ide?Mehanizam u SNZF11K1 je 7S36 ,stim sto a cini mi se bar po slikama da je Monster kvalitetnije uradjen sat,a rzlike u mehanizmima ti ih evo ovde :
Seiko mehanizam 7s26 i 7s36 - razlike
Licno mi se ne svidja ni jedan od satova koje si izabrao,jer ako prodajes Monster-a po mom misljenju silazis sa konja na magarca,za sta ti treba taj drugi sat,jel hir,ili ti treba da nosis uvece jer ti je Monster preveliki?Jel mozda dolazi u obzir neki drugi brend?
Pitam te sve ovo jer je i mene puklo pre neki dan da kupim Casio Duro,pa sam onda razmislio i resio da sacekam dok ne naleti nesto bolje.Ovo moje je bilo klasican hir,video sam,e ajde da kupim,glupost![]()
Hir je u svakom slucaju......nije mi monster prevelik,cak sta vise mogao bi biti veci.....007 mi se svidja odavno i ostajem pri tome (stvar ukusa) a SNZF11K1 od pre neki dan i uglavnom zbog belog cifera.Na "Sensu" je taj sa belim ciferom skuplji 4000 dinara od ostalih varijanti boja........za ne poverovati ?!? Pratio sam malo polovne satove na KP i neverovatno je za sta sve ljudi traze 100e.Jos uvek nisam prelomio![]()
Izmedju 007 i SNZ11K1,lepsi mi je 007
SKX007 i SNZ11K1 ne mogu da se porede,007 je za klasu bolji i kvalitetniji sat (Diver),SNZ11K1 je Seiko 5 !
..... da ozivim malo temu zbog clanova koji su se interesovali i pitali me sta sam uradio,smislio,odlucio........prodao sam SKX779K3 i narucio SKX007K1.Black monster-a sam prodao bas kao sto su i predvidjali neki od clanova za 150e (bio je srecom u stanju kao da ga nisam nosio,bez tackice) i kada je trebalo da narucim Bond-a nisam bio siguran da li da narucim sa metalnom narukvicom ili sa gumenim kaisem(3000 dinara razlika)......posto sam "stalno" u vodi,rekreativno plivam a dosada sam bio zadovoljan gumenim kaisem prevagnuo je isti pa tako u toku sutrasnjeg dana ocekujem da stigne sat........cim stigne kacim slike i javljam utiske,hvala svima na odvojenom vremenu da me posavetuju i prenesu svoje vidjenje i iskustva
P.S. jos samo jednom spavam pa(nadam se) stize 007
tvoj slucaj je identican kao moj, i ja sam imao monstera , porodao ga i kupio 007 ... i naravno nisam se pokajo a nadam se da neces ni ti , cestitam na kupovini i izboru
![]()
Svaka cast...dobar je monster,ali 007 je klasika.
.....stigao je 007,odusevljen sam,istog momenta sam zaboravio Monster-a.Kao malo dete,ne skidam ga sa ruke......Prvi utisak mi je ukratko sve u superlativu.O tacnosti jos ne mogu govoriti,cekam da se malo "razradi" pa cu ga premeriti onim Kello programcicem za iPhone ali ako bude tacan bar koliko je bio Monster,mojoj sreci kraja nema.................![]()
Neces se pokajatija evo od kako sam kupio 007 ne skidam ga sa ruke... sve mi zao
![]()
Prelep sat zaista.
Neka te u zdravlju sluzi !
Poslednja ispravka: Sholym (31.5.2013. u 20:19)
Bookmarks sajtovi