Jesam i izuzetno me nerviraju osobe koje ne umeju ili ne žele da poštuju tuđe vreme. Ljudi sa kojima se družim to znaju i uglavnom nemam problema.
Jesam i izuzetno me nerviraju osobe koje ne umeju ili ne žele da poštuju tuđe vreme. Ljudi sa kojima se družim to znaju i uglavnom nemam problema.
Ne kasnim skoro nikad (osim kad nije opravdano), cak mi sat i zuri 5 min da bih stigla na vreme! A uvek dodjem 15 minuta ranije i onda cekam... i cekam... i cekam... I ispadnem jos budala jer neko sa kim treba da se nadjem po prirodi kasni! A mrzim kad me neko ceka, zato, ne kasnim.
Feel alive
Takođe uvek dolazim ranije na sve sastanke ili druge obaveze. Glupavo mi je da me neko čeka.
Tim povodom moram da navedem jednog mog kolegu sa posla koji uvek kasni na sve. i to puno. Izračunali smo da njemu vreme drugačije teče i da njegov jedan minut u stvarnom svetu traje sedam minuta. Ako kaže evo me za pet minuta tu je za pola sata otprilike. Svi se tako i ponašaju prema njemu i nema problema. Odma preračunaš u glavi.
Kad ja tamo, a ono međutim.
Bookmarks sajtovi