Re: Ajde ko zna neki dobar vic ...
Wikipedia:
"Ja znam sve!"
Google:
"Ja imam sve!"
Internet:
"Bez mene ne možete."
Kompjuter:
"HAHAHAHAHA, svi ovdje zavisite o meni, a ja o nikome!"
Struja:
"HAHAHAHAHAHAHA, stvarno?"
Tesla:
"Ko tu koga laže?"
Bog:
"Molim?"
Chuck Norris:
"Šta moliš?!"
Gleadju Mujo i Haso neke ovce na livadi, i odjednom Mujo reče da ima tačno 1242 ovce.
Haso mu ne poverova te ode do pastira, i ovaj mu potvrdi da je toliko ovaca.
I tako posle pola sata na drugoj livadi Mujo opet pogodi broj ovaca...
Haso ga upita:
- Jel bolan jarane, a kako tako brzo izbrojiš te ovce?
- Ma ništa lakše moj Haso, izbrojiš sve NOGE pa onda podeliš sa čet'ri!
Sudija kaže cigi:Pošto ste priznali djelo ovo ćemo mi brzo.Kaže ciga:ma moro sam sudija ubila me milicija.Ma molim vas pa milicija danas nikog ne tuče pustite to.Ma ne znam za danas ali mene su jučer polomili.
"Plata!"
Najradosniji praznik medju zaposlenima!
To je praznik koji okuplja radnike, miri zavadjene i pokazuje kakvi svi dani treba da nam budu - puni sloge i entuzijazma.
To je dan praštanja i vraćanja dugova!
Kolege se tog dana pozdravljaju sa "Legla je!" a odpozdravlja im se sa "Vaistinu je legla!".
Zvuci SMS poruka kojima banke obaveštavaju o uplati (tzv. Blagovesti) doprinose širenju veselja i optimizma u kolektivu!
Slavi se cela dva dana i obično je to prvi mrsni dan posle podužeg posta...
Evo jedan odlican kineski vic:
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui...ce23&zw&atsh=1
ali bolji je kad se ispriča uživo...
- Sineeee, otključaj vrata....izadji malo iz sobe, nismo te videli tri dana od kad ti je bio rodjendan...
- Ma ne dam pare!!!
Evo kako informaticari razlikuju CAK 15 tipova zena:
Internet zena - Morate da platite da biste dobili pristup.
Server zena - Uvek je zaposlena i preopterecena kada vam je potrebna.
Windows zena - Znate da ima mnogo mana, ali ajd' sad zivite bez nje.
Powerpoint zena - Savrsena da je prezentirate na nekom slavlju.
Excel zena - Kaze da stosta moze, ali vi je i dalje koristite samo za one cetiri osnovne radnje.
Word zena - Nema sta, svakim danom sve vise iznenadjuje; ne postoji niko na svetu ko je, zaista, razume.
Office zena - Po potrebi sve moze da radi i sve da bude. Samo kao sto je Njegos rekao da je cud zenska smijesna rabota tako i ova vrsta je uglavnom korisna ali i ogranicena i uvijek joj jos nesto malo fali pa se korisnik mora snalaziti sa strane.
MS-DOS zena - Svi su je imali i niko je vise ne zeli.
Backup zena - Mislite da ima sve, no kad vam nesto zatreba, shvatite da joj nesto fali.
Scan disc zena - Znamo da ona moze da napravi mnogo toga dobrog i da samo zeli da pomogne; u nacelu niko ne zna sta to ona svakako moze.
Screen saver zena - Nema bitne funkcije, i pored toga volite da je gledate.
Hard disck zena - Seca se svega, u svako doba dana.
E-mail zena - Od deset stvari koje vam prica, devet su cista glupost.
Virus zena - Kada to najmanje ocekujete, instalira se u vas stan i docepa vasih stvari. Ako pokusate da je deinstalirate mozete da se oprostite od nekih stvari. Cak i ako nista ne preduzmete, ubrzo sve gubite.
SAP zena - Posle dugogodisnjeg rada, slusanja saveta prijatelja i skorog proglasenja bankrota, konacno ste je prilagodili svojim potrebama. U medjuvremenu se na trzisu pojavila jednostavnija varijanta.
S njima tesko bez njih nije lako...
- Da li želite bolji život u 2015 god? - Da....i sigurno će ga prikazivati na RTS-u!
Umro carinik i dođe kod Sv. Petra.
Dok je Sv. Petar razmišljao gde da ga pošalje, carinik mu stidljivo kaže:
- Pa ja, ja bih na granicu, ako može.
Dvoje mladih verenika nastradaše i dospeše u raj. Zamoliše boga da ih venča, jer su želeli da žive zajedno.
-Može, zašto ne. Al' dođite za 5 godina.
Posle 5 godina ponoviše molbu, ali i ovoga puta odgovor beše: naravno ali dođite za 5 godina.
Posle sledećih pet godina, radosti nema kraja : Pravimo svadbu, veselje, kuća časti !!!
I kako sledno biva, posle godinu dve, evo njih opet sa pitanjem:
-Možemo li mi da se razvedemo?
-E deco,deco... 10 godina mi je trebalo da u raju popa nađem, kako mislite da vam nađem sada advokata...