Re: Ajde ko zna neki dobar vic ...
šetala Fata Bašćaršijom dvoje djece. Jedan sin 15 godina, a jedan 6. Fata, ono fakat ružna, bez zuba, sisa i... Srete je Mujo, pa kada ju vidje, dobro je ogleda, pa upita. Jeli Fato jesu li ti to blizanci. Ljutita Fata, odgovori: Šta je tebi bolan Mujo, pa vidiš da je razlika med djecom 10 godina. A Mujo će, neznam, ono mislim, pa tko bi te takvu dvaput.
Ljudi, ne bih da se hvalim, ali komarci su me proglasili za NAJBOLJI PROIZVOD u 2014 godini!!!
U jednoj pošti radnici na sortiranju pošiljaka pronađu pismo nekog dječaka upućeno Djedu Mrazu. Dragi djede u novoj godini želim kapu, šal i rukavice, tako da se mogu igrati sa ostalom djecom.
Poštari se sažale nad dječakom. Skupe nešto svog novca dovoljno za kapu i šal, pa pošalju dječaku. Idućih dana dječak posla drugo pismo.
Dragi djede, hvala ti na kapi i šalu, ali oni lopovi u pošti, ukrali mi rukavice.
Citat:
salce kaže:
Ljudi, ne bih da se hvalim, ali komarci su me proglasili za NAJBOLJI PROIZVOD u 2014 godini!!!
https://www.youtube.com/watch?v=3I0KkInWvYM
Stari deda osamdesetogodišnjak, sjedi uz vatru i puši lulu. U sobu uđe baba. Sjeti se stari mladih dana, pa pozove babu da mu malo sjedne u krilo. Baba sjedne, pa sjedi neko vrijeme. Stari polako odbija dimove lule. U jednom trenu iz lule ispadne žeravica i opeče babu po ruci. Baba skoči i viknu: bogami ti mene ožeže, stari.
A i ja mislim, odgovori stari.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 96981,,,,,,,,,,,,,,
1 Priloženi(h) fajl(ova)