Re: Ajde ko zna neki dobar vic ...
Ide čovek ulicom i vidi natpis "Jeftine boje". Uđe on u farbaru i pita:
- Koliko je bela boja?
- 100 evra.
- Koliko je crvena boja?
- 120 evra.
- Koliko je žuta boja?
-150 evra.
Čovek se iznervira i kaže:
- Je l na vratima piše "Jeftine boje", a ono svaka druga za koju pitam skuplja.
Prodavac odgovara:
- Ali ja sam Jefta!
Tuku se dva cigana, jedan izvadi nož ,a drugi stane u gard.
Jedan počne da se dere: A BRE SPUSTI NOŽ BRATE!!!
Tek će drugi: Može brate al ti prvo spusti karate.
Ulazi žena u taksi i kaže:
- Budite pažljivi i vodite računa, ja sam majka osmoro dece!
Tek će ti taksista:
- Ja da budem pažljiv?!!!
Policijac pregledao dokumenta nekom pijancu:
- A sada test, da, vidimo koliko si pijan...?
- Je li Miki Maus bio pas ili mačka?
Umro visoki funkcioner u Kini i proglasi se desetodnevna zalost. Zove jedan kinez telefonom Centralni Komitet:
- Dobar dan, ja samo da pitam da li je dozvoljen seks u danima zalosti?
- Jeste dozvoljen, ali samo sa svojom zenom!
- A zasto samo sa svojom zenom?
- Da tuga bude veca!
Svaka žena ima tri faze razvoja:
1. Ljuta je na oca
2. Besna je na muža
3. Nezadovoljna je zetom.
Čovek izadje na ulicu i mahne za taksi. Istog momenta taksi se zaustavlja pored njega, otvaraju se vrata, a taksista kaze:
- Savrsen tajming! Isto kao Miloš.
Putnik: - Ko?
Taksista: - Miloš Đumić... To je covek, koji je uvek sve radio u pravo vreme. Bas kao sto sam ja naisao upravo kada ste vi digli ruku,tako se Milošu sve u zivotu desavalo u savrseno vreme.
Putnik: - Niko nije savrsen.
Taksista: - To ne vazi za Miloša Đumića. Bio je izvanredan atletski gradjen tip. Mogao je da osvoji Grand Slam u tenisu. Mogao je da igra golf sa profesionalcima. Pevao je kao slavuj, plesao je kao zvezda sa Brodveja, a da ste ga culi kako svira klavir! Bio je neverovatan momak.
Putnik: - Izgleda da je stvarno bio izvanredan covek.
Taksista: - Aa, nije to nista, ima jos! Pamtio je kao kompjuter. Pamtio je svaciji rodjendan. Znao je sve o vinima, koje jelo da naruci i kojom viljuskom da ga jede. Mogao je da popravi sve. Ne kao ja. Ja zamenim osigurac, i pola ulice ostane bez struje. Ali Miloš Đumić je sve radio kako treba.
Putnik: - Pa stvarno je bio neverovatan!
Taksista: - Uvek je znao najbrzi put kroz saobracaj. Ne kao ja, ja se uvek zaglavim, ali Miloš nikada nije pogresio, i uvek je znao kako da postupa sa zenama. Nikada im nije protivrecio cak i kada nisu bile u pravu... uvek je bio savrseno obucen, a cipele su mu uvek bile savrseno izglancane. Bio je savrsen covek! Niko ne moze da se uporedi sa Milošem Đumićem.
Putnik: - Interesantan lik. Kako ste ga upoznali?
Taksista: - Ja ga nikada nisam sreo. Umro je, a ja sam se ozenio njegovom je****m udovicom.
Ovo je ustvari dijalog glavnih glumaca iz jedne humorističke serije, gde jedan drugom objašnjava svoju teroiju zašto treba da piju pivo.
Čini mi se da se zvala "Kafić Uzdravlje".