Svaka cast na opisu, prelep sat!![]()
Svaka cast na opisu, prelep sat!![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Hvala svima na čestitkama!
Evo malo zajedničkih fotografija monstera i sporka:
![]()
![]()
![]()
![]()
razlika u prečniku kućišta je 2mm u korist sporka, ali na ruci to izgleda više. Cifarnik je širi i korona sa crnom bojom kod sporka se jednostavno nastavlja na cifarnik i unutrašnji prsten te i to jednostavno "povećava" sat. Meni spork bolje stoji i lepše izglada. Sa druge strane on nema onu autentičnost i prepoznatljivost koju ima monster.
Obe narukvice su podjednako udobne za nošenje. Princip skraćivanja je u osnovi identičan, ali je to lakše uraditi kod sporka ako, kao ja, to radite priručnim alatom. Evo kako to izgleda:
ovo je karika sa sporkove narukvice, i kod nje se valjak koji drži iglu nalazi u unutrašnjem delu karike, a kod monsterove narukvice je u spoljnjem delu. Lakše ga je vratititi zajedno sa iglom na svoje mesto kod sporka.
Inače, spork je poznat po tome da mu odlično čuči koža, tako da jedva čekam malo slobodnog vremena pa da se vidim sa kolegom pugom i dogovorim neku braon kožu!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Mister No - Svaka cast i na Sporku i na opisu! Zvucace kao da te maltretiramo (
), ali - mozes li da postavis slike kako ti Spork i Monster stoje na ruci?
No time to lose
kad te vec maltretiramo, onda neka bude do kraja: jel moze jedan na levoj, a drugi na desnoj ruci?![]()
Festina F16488
GW 9200 Riseman
GDF 100-4
Ciel Etoile SS
a cime da skljocne
A da ti ne bi maltretirao ljude u svojoj okolini, kao mi tebe, podesi aparat na autookidanje.
Edit :
Napisala sam![]()
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
@Mister No Možeš reći ženi da je uspjelaHvala!
Bookmarks sajtovi