34Likes
-
Re: Seiko SARB017 - zeleni alpinist
Hvala vam drugari! A sto se tice velicine, pa sto ljudi sto cudi. Ja ne volim iznad 40mm, a nije mi ruka cackalica. Verovatno sam konzervativan...
-
Prelep i veoma prepoznatljiv sat.
Čestitam, u zdravlju da ga nosiš!
-
Fantastičan sat. Svaka čast na izboru. U zdravlju ga nosio.
-
Meni je dobra veličina, ne kažem da ne bih voleo da je recimo 40 mm ali i ovako super izgleda. Dizajn je takav da izgleda veće, izdužene ušice kaiša, štitnici krunice, dve krunice, sve to čini sat vizuelno većim. Imam par satova od 38 mm pa izgledaju veći nego što jesu. Super sat.
-
Jedini je problem sto je (skoro) sav ispoliran do visokog sjaja, pa skuplja otiske prstiju... Stalno ga brisem. Bojim se da to vec nije bolesno
E majstore, kada si vec tu. Ima li a-r premaz ili ne? Cini mi se da sam ranije procitao da ima, ali danas nisam mogao naci taj podatak.
-
A znaš kako je sa dress modelom - sav je u ciferu,pa i nema potrebe za većim od 40mm!
Kad uporediš SBBN017 Tuna i GS sbgx061 skontaš da je cifer ako ne veći,onda je barem iste veličina k'o na Tuni, aTuna je veća za 1cm!!!
-
Odlicna kupovina
.Strasan sat,
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Zavisi kako je kuciste izradjeno I koliko su dugacki lugovi,moj SARB021 izgleda za 1-2 mm veci u odnosu na specifikaciju od 38mm ustvari cifer je tog precnika ali sa strane ima barem pola milimetra kucista.SARX 015 je isto dobar izbor.
-
Nisam siguran da gube, verovatno ogroman broj satova prodaju u Aziji, pa bi im veći prečnik predstavlja još veći problem, zbog nešto sitnije gradje tamošnjeg stanovništva.
38-40mm sigurno predstavlja neki kompromis.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi