Da,kako se i ranije mislilo,kod pojedinih clanova posle opisa i lepih slika coveku dodje da odmah kupi sat( sad ovaj) dok kad bi ga gledao u radnji prosao bi pored njega kao u moru Seika..
Da odlican sat i odlican prikaz sata 23....![]()
Da,kako se i ranije mislilo,kod pojedinih clanova posle opisa i lepih slika coveku dodje da odmah kupi sat( sad ovaj) dok kad bi ga gledao u radnji prosao bi pored njega kao u moru Seika..
Da odlican sat i odlican prikaz sata 23....![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Pa pazi ovako, da mi se sat nije svideo nebi ni želeo da ga kupim. Postoji mnogo sličnih postova za različite modele, ali ako mi se lično ne svidi nebi ga kupio zato što ga je neko drugi predstavio u najboljem svetlu. Naravno, ima uticaja i to što čujem od drugih o određenom modelu i pored toga što mi se sviđa... Iskreno na ovaj model do sada nisam nigde naleteo, prvi put ga sad vidim, i ljubav na prvi pogledPozdrav za sve ljubitelje satova
bravo 23jew, odlican prikaz sa puno lepo uocenih detalja, i odlicne fotke koje sve to ilustruju na najbolji nacin!
sat mi se mnogo svidja upravo zbog odlicno uklopljnih elemenata koji obicno ne idu zajedno - izrazita tekstura cifera sa poliranim markerima i kazaljkama, prenaglasen okrugao oblik kucista u kombinaciji sa trapezoidnim markerima, izdignut unutrasnji prsten s bojevima koji se retko vidja na dress satovima... sve u svemu, vrlo neobican sat.
i slazem se sa skyem, odlicna wr za jedan dress sat, sto je svakako za pohvalu.
novi mehanizam, odlicna zavrsna obrada, dobra wr, safirno staklo... za te novce bilo bi zaista bezobrazno usuditi se ocekivati vise...!
jole777 kaže:
Druze, odlican opis i naravno odlican sat!! Prosto, pozeleo sam da ga imam...![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Prelep sat i opis![]()
Bookmarks sajtovi