Odlicno...bravo
Odlicno...bravo
Kolega Sky![]()
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Odlicno napisano, fotke takodje odlicne!
Svaka cast i hvala na izdvojenom vremenu![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlican opis uz profi fotke! Bravo Sky!
Sat jako lijep! Jednostavan ali zaista lijep, i ne bih se bas slozio da ne privlaci poglede - meni bi vrlo lako zapao za oko, a tu bi kljucnu ulogu odigrala crvena sekundara!
Imas pravo Sky - jedan ovakav nepretenciozni ljepotan svaciju bi kolekciju ucinio bogatijom... i moju - samo da vec jednom prelomim to nesto u sebi i pruzim sansu zemlji izlazeceg sunca.![]()
Он сказал: "Поехали!"
Imas pravo Sky - jedan ovakav nepretenciozni ljepotan svaciju bi kolekciju ucinio bogatijom... i moju - samo da vec jednom prelomim to nesto u sebi i pruzim sansu zemlji izlazeceg sunca.[/QUOTE]
A nisi jos uvek?? Pa sta cekas....strasno...ccc
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Jos uvijek ne, taman kad mislim da sam tu - uleti mi u vidokrug neki bezobrazni Rus ili Njemac, i ja se opet izgubim u fantaziranju...
Ali bice i to... i tvrdoglaviji od mene su mijenjali misljenje i navike.![]()
Он сказал: "Поехали!"
Kolega bravo na trudu,hvala za predstavljanje a sad ko hoće ko neće sat,sto ljudi sto ćudi sto žena...
Seiko imam ali ne i providnu kutiju da mogu da gledam taj rotor kako radiPrelep je sat
![]()
"Prikaza sata koji kod nas košta oko 80 evra dok je u inostranstvu i jeftiniji."
Svaka čast za prezentaciju sata. Imam u kolekciji jedan Seiko ali nemam kultnu "5".
Zamolio bi kolegu Skaja da mi odgovori gdje se kod nas ovaj sat može nabaviti za 80 evra? Je li to novi ili polovni?
I drugi put.![]()
Bookmarks sajtovi