Super je satić, u zdravlju ga nosio. Nego jel ova sekundara na foru nekog propelerčića? Aj, ne bilo ti zapoveđeno okači snimak, živo me interesuje kako to izgleda. Nisam do sada video ovakvu sekundaru...
Super je satić, u zdravlju ga nosio. Nego jel ova sekundara na foru nekog propelerčića? Aj, ne bilo ti zapoveđeno okači snimak, živo me interesuje kako to izgleda. Nisam do sada video ovakvu sekundaru...
Jedino ako se roni u baš bistrim vodama onda može da posluži kao evendualni poslednji minut dok se roni malim bocama ali do tada je samo jedan mali lep detalj na satu!
Za snimak, samo mi ovo pada napamet!
![]()
hmmm interesantno, hvala za link!
I meni je sekundara zapala za oko, nema teorije da je neko koristi da bi produzio zaron do poslednjeg sekunda. Mislim da je to nemoguce, bar na osnovu mog iskustva ali to je nebitno, lep i nesvakidasnji detalj.
Takvi detalji cine sat drugacijim![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
kakav posljednji minut sa sekundarom kojoj se ne zna gdje je prava strana?
sekundara je napravljena s ciljem kozmetike, nema nikakve teorije da je napravljena kao mjerilo nečega, jer ona sa dvije identične strane ne može biti mjerilo ničega
^ nisu indenticne strane, jedna je premazana iluminacijom, a druga nije. pa da nije tako ne bi se moglo namestiti tacno vreme, niti bi vlasnik sata mogao da zna kakvo je prolazno vreme sata na 24h, da li kasni li zuri.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
e, onda moja greškanisam vidio taj detalj
![]()
Bookmarks sajtovi