Milane, evo ovako da bas ne "siljim zob" previse...imao sam oba i dosta sav vagao koji je od njih bolji.... mada ih je jako tesko usporedjivati ali evo ukratko....Explorer2 je cenovno vredniji sat, ima novu generaciju mehanizma, dobru zavrsnu obradu...cifer, markeri, kazaljke...sve je to top odradjeno...nova kopca koja je sada ok, narukvica najlosiji deo na tom satu....a sto se tacnosti tice nije bio u normama koje su navedene...-2/+2....bio je u pocetku +8 a kasnije se smirio na +4....
A IWC je po mom misljenju daleko bolje odradjen u svim segmentima....od obrade, cifera, mehanizam (pogledaj vibrograf...zaboravio kada sam dirnio krunicu....)o narukvici ne trebam ni pisati.
Oba leze na ruci odlicno,(ali tu ja ne mogu biti parametar jer imam plosnat zglob pa mi svaki sat stoji ok, citljiviji je IWC jer ipak ona GMT na Rolexu malo remeti sklad i preglednost brojcanika.
Opet naglasavam da ih je jako tesko usporedjivati jer je uopste filozofija ta 2 sata razlicita, svaki od njih ima svoje pluseve ali ako bi ih stavio jednog pored drugog....uzeo bi IWC.
Registracija
Help

29Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi