-
Re: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-36E
Citat:
MARKOO kaže:
Nisi mi ulio bas mnogo optimizma :)
Eee a ja se trudio :( ...,hehehe,salim se :D ,izneo sam neka svoja slicna iskustva ali sa seikom 007, na zalost nemam ovaj citizen pa nemam bliza iskustva sa njim ali sam siguran da ce se javiti forumasi koji imaju ovaj sat i izneti svoje misljenje u vezi tvog problema.U svakom slucaju, probaj da uradis ovako kako sam ti napisao, nista te ne kosta pa ako ne upali tako, predlozice ti vec iskusniji forumasi kako da resis tvoj problem. Mada stvarno mislim da to nije nikakav veliki problem, uostalom, svakako imas garanciju tako da si po tom pitanju osiguran.
Pozdrav :)
-
Hvala, hvala, u svakom slucaju :) Nadam se da ce se javiti neko ko poseduje ovakav sat.
Pozdrav.
-
Na nekom od ovih snimaka ćeš verovatno videti ono što te zanima.
Čestitke na kupovini.
Google
-
Hvala Vladane, ali vrlo je malo videa konkretno za ovaj sat, vec sam to pregledao a nista nisam nasao. Cini mi se kao da krunica ima neki bespotrebni prazan hod, odnosno kao da malo preskoci pa onda da uhvati lepo. E sad posto nisam strucan previse ne znam sta bi to moglo da bude, ali ne deluje mi da ovako treba :)
-
Ništa,sačekaj malo.Sigurno će se javiti neko od vlasnika pa ćeš čuti iz prve ruke.
-
U svakom slucaju hvala, nadam se da ce neko pomoci.
-
MARKOO, nemoj da brines to je tako normalno krunica kada je okrenes polako i cakne samo jednom pomeri kazaljkicu za jedno mesto, a kada je okrenes da cakne dva puta pocinje da okrece kazaljku neprestano dok je ne zaustavis jos jednim okretom, nadam se da si razumemo sta hocu da kazem, znaci kazaljkica za minut se na primer ako okrenes krunicu samo malo pomeri za jedan minut ako okrenes krunicu malo vise ona pocinje da se okrece sama u krug do zeljenog vremena... Ali sve ti to nece biti potrebno ako imas mogucnosti da uhvatis signal, to ce ti retko kad trebati...
Uzivaj u satu i pitaj ako imas jos nekih nedoumica tu sam da pomognem, btw. imam isti sat i uzivam u njemu svakog dana...:hello:
-
Hehe, hvala, ja vec za ovo kratko vreme uzivam u njemu, samo me je to malo brinulo. Kolega po SATU, nadam se da me nece nista vise brinuti, pa neka nas dugo sluzi :) Rekao bih da je sve bas kvalitetno uradjeno!
-
Da pozdravim male djecacice-forumase, juce sam u Bomaru kupio malenu lutkicu Citizen AS4020-28e, radi kao pravi Japanac bez greske, slede slicice!!!
-
MARKOO i doktore86 dobrodosli u CITIZEN OWNERS CLUB.
kao sto je Bigmag rekao, sve je to normalno i nemoj da brines. Sat ce te oduseviti sa svojim mogucnostima.
Relax & Enjoy
-
Re: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-28E
svaka cast za cuku.sat je bomba.slike ekstra
-
Vidim ja da je ovaj nas satic dosta popularan, a Boga mi ima i zasto da bude. Evo ot kad sam ga kupio moram da se "pohvalim" da sam ga 2-3 puta tako krvnicki zveknuo po sred stakla i nista, ma ni truncica. A radi perfektno. Drago mi je da se sve vise ljudi odlucuje za njega a nadam se da im je moj opis pomogao pri kupovini.
Btw. jel ovaj topic najcitaniji na forumu? Admini? :)
-
ma jok...veruj mi :))))))
ali je medju zanimljivijim
-
EXTRA SAT!!! Ali ja se dvoumim izmedju njega i JY0000-53e pa bih vas molio za savet. Hvala unapred :)
-
Sve je to stvar ukusa ali meni se licno ne dopadaju kombinacije digitalno analognih satova. Sve u svemu posedujem as4020-28e i prezadovoljan sam istim.
Pozzz
-
Imam skyhawk i hteo sam da menjam za promaster.Cak sam i jednog clana pitao da li bi se menjao.Medjutim,kako je vreme prolazilo i sto sam vise uporedjivao ova 2 sata (oba su odlicna),sve mi se vise svidjao skyhawk.Na kraju sam odustao od zamene za Promaster.
U sustini sve i jeste stvar ukusa.
-
Bas tako, i tu nema svrhe raspravljati. Odes u radnju, stavis oba na ruku i vidis koji ti lepse stoji :)
-
-
Hvala na savetima... Tako je i bilo. Danas sam uzeo JY0020-64E i mogu vam reci da je bolji nego sto sam ocekivao :D
-
Pozdrav svima!
Upravo ocekujem da za nekih dve-tri nedelje dobijem Citizen AT4000-02E. Sat sam video na internetu i odlepio za njim! Ispostavilo se da ga rade samo za trzista SAD i Velike Britanije, tako da je moja muka da dodjem do njega bila velika, ali evo ocekujem ga iz Amerike svaki dan.
Kako vam se cini sat?
Pozdrav svima
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo i slike sa neta
Prilog 12746
Pozdrav svima
-
Zdravo misamocca i dobro dosao na forum!
Mislim da si napravio odlican izbor :top: a i poznat mi je osecaj iscekivanja ;).
Ocekujemo slike cim stigne.
Pozdrav,
Vlada
-
[QUOTE
Prilog 12746
QUOTE]
Sat je super! Odličan izbor!
-
Danas sam uzeo AS4020-28E i trenutno ga isprobavam. Za sada sam izuzetno zadovoljan. Sto se tice jacine signala, na M i H je stalno. Iz Novog Sada, sa petog sprata i to ne bas ispred prozora... Sutra kacim neke solidnije slike, okacio sam vec par u ovoj temi: http://www.svetsatova.com/forum/f102...html#post46060
-
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Hvala ;) Kacim jos par slika:
P.S. - znam da sam ga na zadnjoj slici stavio naopako, zurio sam sa slikanjem, pa nisam ni skontao:lol:
-
-
Zurio sam da ga slikam, kao sto sam rekao, pa nisam ni skontao kako sam ga stavio:D
-
-
Odlican sat krstin! Pretpostavljam da ce i tvoja okolina ragovati na sat ;)... Javi utiske.
-
Bas me zivo interesuje koliko ljudi na forumu poseduju AS4020?
Neke se jave....
Evo za pocetak>
1. bozicko
-
Koliko god da ih je,sat je fenomenalan,i po mom skromnom misljenju,jedna od (naj)boljih kupovina... (u tom cenovnom rangu)
-
-
Citat:
bozicko kaže:
Bas me zivo interesuje koliko ljudi na forumu poseduju AS4020?
1. bozicko
2. Bigmag
3. krstin
-
Pa nemojte mene da zaboravite :) a i cinjenica je da nas ima vise nego sto ce ljudi da se javi ovde...
1. bozicko
2. Bigmag
3. krstin
4. WlayCo
@krstin: Welcome to the Citizen Owners Club :)
-
Hvala;)
Prezadovoljan sam sa satom, ali imam i jednu malu zamerku. Vise sam ocekivao od super luminove, svetli ona jako dobro kada se napuni, ali ne izdrzi bas dugo... Takodje, na delu male kazaljke kao da je slabiji premaz, sto se i dosta vidi kada se skroz napuni.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo kacim i sliku da vidite kako izgleda to na maloj kazaljci. Uzivo se vidi jos vise...
-
Ako je očigledno da je fabrička greška, ja bih ga reklamirao! Ne bih mogao to da gledam! I iskreno mislim da imaš pravo da tražiš da ti zamene sat!
-
Ne znam da li to da radim, ipak nije jako strasno. Mislim, postoje dva resenja. Prvo, ako budu menjali samo kazaljku, morace da otvaraju sat, sto ne bih bas voleo... Drugo, ako budu menjali sat, pitanje da li ih imaju jos, posto sam kupio zadnji primerak. Znaci morao bih da im ostavim sat i da cekam ko zna koliko da ga dobijem nazad.
-
Ako nije strašno, onda nemoj da komplikuješ sebi život:) za neko vreme verovatno više nećeš obraćati pažnju na to!