Zdravo :) problem je bio sto sam sve vreme forumu pristupao sa Iphone, a tamo nema svih ovih naprednih opcija. Evo me najzad ispred kompa, a evo i fotki.
Printable View
Zdravo :) problem je bio sto sam sve vreme forumu pristupao sa Iphone, a tamo nema svih ovih naprednih opcija. Evo me najzad ispred kompa, a evo i fotki.
Zdravo svima,kolika je cena kozne i celicne narukvice za AS 40-20 u radnji boo.. ? Hvala
I drago mi je sto sam vlasnik citizen 40-20 kao i vecina :) i da se prvi javljam u 2019 godini :)
Kozni kais bez kopce ti je 4990 a sa kopcom 5990 u Bomaru. Celicna narukvica je 7990. Pozz
Hvala puno :)
Sad,,sve je stvar ukusa da li se opredeliti za koznu ili celicnu,kozna posle par gidina ispuca bas dobro iako nisam sat nosio cesto.
Pa sad nije baš sve stvar ukusa, čelična narukvica na građaninu je odlična i vredi svaku paricu ... mnogo je bolja od npr SEIKO narukvica sličnog cenovnog ranga... a koža ko koža, nit smrdi nit miriše.
Kozu kupis kakvu takvu, a celicana na gradjaninu sto kaze popovac cuci kao dupe na nosu 😊
Zdravo svima.
Imam citizen sat sa mehanizmom eco-drive E670, isti mehanizam kao ovaj pilotski Citizen u temi AS4020.
Imam par pitanja koja me interesuju i zamolio bih sve članove koji mogu da odgovore, da pišu.
Interesuje me sledeće:
1. Ako sat stavim mod hronografa u početnom stanju (ne i da puštam štopericu u rad), da li je to isto što i power save mod, da li će sat štedeti energiju?
Koliko sam mogao da pogledam u zvaničnom Citizenovom uputstvu za ovaj mehanizam, piše da kada je sat u power save modu, sve ostale kazaljke rade normalno, samo se sekundara zaustavlja. S toga me ovo i interesuje, da li je to isto.
2. Ima li nekog štetnog efekta po mehanizam ukoliko sat držim konstantno u hronograf modu ali ne i da štoperica radi, već samo u početnom stanju, gde je glavna sekundara u mirovanju, kao i pomoćna kazaljka koja pokazuje dane u nedelji, takođe u mirovanju?
3. Ako konstantno držim sat u početnom stanju hronografa, gde obe pomenute kazalje miruju, hoće li to koliko-toliko uticati na smanjenje potrošnje baterije?
Unapred se srdačno zahvaljujem svima na odgovoru.
Pozdrav.
Dragi ljudi, ima li neko nekakav odgovor,mišljenje na moje prethodno pitanje?
Licno smtram da broj 1 nema nikakvog efekta,
broj 2 ne
broj 3 ne
Samo moje licno misljenje, s obzirom da posedujem skyhawk vec jedno 8-9 godina.
Bokanegra, bolje je pitanje sta tu zelis sa tim da postignes? Da produzis vek trajanja koji je ionako dugacak, ili nesto drugo?
Hvala RUS na odgovoru. Hteo sam da čujem neko mišljenje povodom mojih nedoumica vezano za funkcionisanje sata.
House, interesovalo me da li je iskljucivanjem sekundare isto što i power save mod ili bar u neku ruku ušteda energije baterije, kako bi sat duže radio sa jednim punjenjem a ne 6 meseci kao što je u specifikaciji.
Ali 6 meseci bi trebalo da radi ako stoji negde u mraku. Ako ga nosis povremeno, pogotovo leti, neces imati problema.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Nosim ga često na ruci. Povremeno ga i ostavim par sati na suncu, kad je lep i sunčan dan. Tako da je verovatno, skoro uvek, napunjen skroz. :)
Koliko sam video u uputstvu, sat ima funkciju automatskog obustavljanja punjenja kada je baterija napunjena do kraja, kako bi se sprečilo prepunjavanje i izbegle event.neke nezeljene posledice usled toga.
Pa da, tako pise. A i automatski ce uci u power save mode kad registruje da je u mraku duze vreme.
Uzivaj i nosi :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Pitanje jedno,negde sam procitao da ima lufta izmedju celicnog kaisa i sata (navodno šeta,mrda) ima li istine u tome?
Bokanegra, rekli su ti vec, uzivaj i nosi sat bez razmisljanja 😀 postoji razmak ukoliko si negde zakacio sat pa povukao i rastegao, ali to znaci i ruku posteno odvalio. Ovako pase u milimetar kad se kupuje nov sat ili nova narukvica pa da se montira.
Zdravo ljudi, jeste mi dobri?
Evo nakon duže vremena i mene, imam jedan problem koji ne umijem riješiti.
Davno sam neđe prčkao po cak opcijama i sebi "podesio" da mi kazaljka za dane ide dan unaprijed (danas je utorak), posle subote ode na "cal" podiok a nedelju preskoči.
Sve sam pokušao iz uputstva što sam "pohvatao" ali problem nisam riješio.
Ako neko može da pomogne bio bih mu zahvalan.
Svako dobro ljudi.
Pozdrav iz Podgorice.
Prilog 141751Prilog 141752
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk