Da li je Promaster logo na poklopcu reljefan ili je uradjen laserom? Ima malih razlika u odnosu na moj primerak pa mi deluje da je ovaj radjen za drugo trziste. Meni je recimo drugi jezik za datum nemacki i nema natpis "JAPAN MOV'T".
Da li je Promaster logo na poklopcu reljefan ili je uradjen laserom? Ima malih razlika u odnosu na moj primerak pa mi deluje da je ovaj radjen za drugo trziste. Meni je recimo drugi jezik za datum nemacki i nema natpis "JAPAN MOV'T".
Nije laserom radjen....a po broju se moze otkriti za koje je trziste radjen.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Italijanski vojni ronioci su koristili odlične satove i to koliko znam civilne satove tj. kao i recimo Francuzi, nisu imali strogo definisane vojne standarde nego su uzimali ono što je na tržištu. Recimo britanski vojni satovi su druga priča, tu je bilo sve strogo definisano pa su otuda Omega Seamaster 300, Rolex Sub i Precista vrlo slični.
Dobri linkovi, naročito četvrti link, tu se lepo vidi šta su sve koristili. Negde sam i ja postavio taj link, samo nemam ideju gde.
Poslednja ispravka: skydrummer (27.2.2016. u 22:32)
pise da se radi o normalnom NY modelu, ali da je modificiran caseback?! ja ne vidim razliku, osim sto su iza 200M, dodali, ugravirali, još jedan "M".
i šta su napravili da ga deklariraju na WR 500?
Bookmarks sajtovi