Kada bi Karleuša postala ambasador Omege meni bi Omega postala najomraženiji brend iako mi je ovako naj,naj,najbolja...
Kada bi Karleuša postala ambasador Omege meni bi Omega postala najomraženiji brend iako mi je ovako naj,naj,najbolja...
Poslednja ispravka: NIKSHA (8.3.2013. u 14:03)
Ima bre normalnijih ljudi sa estrade, Vlado Georgijev, Bajaga, a što da ne i neko iz kulturne ili glumačke elite, tipa Miki Manojlović, Dragan Nikolić i slično....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Dabome.
Bora Corba,Rade Serbedzija,Kiki Lesandric,itd,itd.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Da...baš tako, a oni od svih tih likova izaberu bivšu verenicu Alena Selimovića (inače stvarno zgodnu ženu ali krajnje bez harizme) i klinca vaterpolistu (nemam protiv njega ništa al koliko je on uticajan reprezent brenda). Ja sam se inače malo i bavio marketingom, znam nešto o tome, čisto ne pričam napamet.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi