Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
Like Tree8Likes
  • 4 Post By tihomirov
  • 4 Post By tolarbo

tema: Raste prodaja satova

  1. #1
    Član Avatar korisnika tihomirov
    Član od
    30.10.2014.
    Poruke
    385
    Lajkovi
    2818
    Reputacioni uticaj
    188

    Post Raste prodaja satova

    Kako izvještava portal Time and Watches unatoč relativno lošoj 2016. godini, Swatch grupa, čije članice su popularni brendovi Balmain, Blancpain, Breguet, Calvin Klein, Certina, Flik Flak, Glashütte Original, Harry Winston, Hamilton, Jaquet Droz, Léon Hatot, Longines, Mido, Omega, Rado, Swatch, Tissot i Union Glashűtte u 2017. ušla je pozitivno na krilima dobre prodaje zadnjih mjeseci 2016. i u siječnju 2017. Dok je situacija na europskom tržištu ostala manje-više stabilna, zabilježen je velik rast u drugim svjetskim zemljama, u prvom redu Kini, gdje je prodaja porasla za dvadeset posto, a zatim i na Bliskom istoku te u Južnoj Koreji. Brojke za Sjevernu Ameriku su nešto slabije od prošlogodišnjih, ali je zato situacija u Srednjoj Americi dobra.

    LVMH grupa, koja, između ostalih, okuplja brendove Buglari, Chaumet, Hublot, TAG Heuer i Zenith, 2016. godine poslovala je pozitivno te je zabilježila porast prihoda od pet posto unutar svog Odjela za satove i nakit. Za ovu godinu LVMH grupa najavila je nastavak svog uspjeha, što će pokušati ostvariti putem inovacija i ulaganja u kvalitetu.

    Richemont grupa, čije članice su luksuzni brendovi A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, Cartier, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Piaget, Roger Dubuis, Vacheron Constantin i Van Cleef & Arpels, također je povećala ukupne prihode za pet posto u zadnja tri mjeseca 2016. U Europi prodaja je porasla za tri posto, na američkim kontinentima za osam posto, a u regiji Azija-Pacifik za deset posto.
    VLADAN P, taunus, Zagor and 1 others like this.

  2. #2
    Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Poruke
    4.529
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    83

    Određen forumom Re: Raste prodaja satova

    To znaci da mozemo da ocekujemo nova poskupljenja..!
    nele, jod, Satoman and 1 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •