Lotus sponzor Marc Márquez-a vozača moto trka-lotus-marc-marquez-1.jpg

Kompanija Festina Lotus SA je nedavno potpisala ugovor o sponzorstvu sa španskim motociklističkim vozačem Marc Márquez-om. Težnja za liderstvom i uspehom su reči koje opisuju istoriju Lotus satova. Dinamičnost i kontrola vremena su karakteristike jako bitne u moto trkama, a sastavni su deo Lotus satova.

Ovaj brend, kao jedan od vodećih u Španiji, se poistovećuje sa pobedničkim duhom motociklističkog vozačaMarc Márquez-a kreirajući na taj način odličnu saradnju. Lotus logotip se već nalazi na kacigi Marc Márquez-a u sezoni 2012. godine. Mark će biti zaštitno lice nove kampanje za satove inspirisane moto trkama. Takođe, on će biti promo lider i na drugim kolekcijama Lotus satova, linijama Lostus Style nakita, a takođe i u narednim Lotus promo događajima. Ugovor o sponzorstvu je za sada potpisan na period od tri godine.

Lotus sponzor Marc Márquez-a vozača moto trka-lotus-marc-marquez-3.jpg

Marc Márquez je mladi španski Grand Prix motociklistički vozač, rođen 17. februara 1993. godine. Njegovo puno ime je Marc Márquez Alenta, gde je Márquez prezime oca, a Alenta prezime majke koje mladi vozač nosi. Debitovao je sa samo svojih 15 godina na portugalskom Grand Prix šampionatu 2008. godine u kategoriji 125cc. On je najmađi španski vozač koji je zauzeo polupoziciju i stao na podijum u svetu motociklizma. U 2010. godini je bio broj 1 u svetskom šampionatu.
Evo kratke retrospektive njegovog plasmana u karijeri:
2008. godina / klasa 125cc / plasman 13
2009. dodina /klasa 125cc / plasman 8
2010. godina / klasa 125cc / plasman 1
2011. godina / klasa Moto2 / plasman 2
Tekuća sezona 2012. godina / klasa Moto2 / trenutni plasman 1

Lotus sponzor Marc Márquez-a vozača moto trka-lotus-marc-marquez-2.jpg

Lotus satove originalnog dizajna, satove sa stalnim inovacijama očekujte uskoro i na našem tržištu, preko distributera Crystal Time d.o.o, a moći ćete ih uživo pogledati u maloprodajama Poklon Dućana, kao i u specijalizovanim partnerskim prodajnim mestima širom Srbije i Crne Gore.