Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 15
Like Tree39Likes

tema: Švicarska urarska industrija u najvećem padu posljednjih 80 godina

Threaded View

Banned
    Član od
    21.12.2020.
    Lajkovi
    35
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Švicarska urarska industrija u najvećem padu posljednjih 80 godina

EDIT: ako može Vladan da ispravi ovu sliku, ovo mi stalno ukrivo okreće svaku sliku

u Švajcarskoj svi butici satova imaju kineska slova iznad brenda koji prodaju, jer samo ih kinezi još kupuju, ja pošto radim sa švajcarcima i redovno putujem tamo sam se začudio da maltene niko uopšte ne kupuje mehaničke satove

evo u nekom jačem švajcarskom sam gradu ovo uslikao, ne znam koji grad beše, Luzern ili Zuerich

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	20200306_080722.jpg
Viđeno:	86
Veličina:	304,4 KB
ID:	151132

u nemačkoj isto redovno viđam sav poslovan svet da nosi smart satove

milenijalce mlade mehanički sat ne zanima, kao što ih ni automobili ne zanimaju, neke su druge stvari na ceni, a švajcarska industrija pokušava na sve moguće načine da animira nezainteresovane kupce ali uzalud, milenijalci su savremeni i vole gedžete

verujte, swiss manufakture se pretvaraju u servisne centre starih vintage komada

ovde ima nekog ko će da zbija šalu i da se nasmeje onome što sam pisao, ali ništa ne raste na golom tlu, pa tako ni ono što neko piše i zagovara, ne da nije bez osnova, nego je i više nego utemeljeno ozbiljnom empirijom
    Poslednja ispravka: VLADAN P (26.12.2020. u 16:00)
    stanis likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •