Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
  1. #1
    Mlađi član
    Član od
    6.2.2009.
    Poruke
    39
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    16

    Određen forumom Sirimo mrezu ljubitelja satova

    Pozdrav svima koji posecuju ovaj sajt (Svet satova).Najbolji sajt koji sam uspeo da pronadjem i HVALA Vladanu koji ga je stvorio...ako sam dobro ukapirao. Hvala i njegovim saradnicima i posetiocima koji nam obezbedjuju sijaset informacija.Ja sam zaljubljenik u rucne satove a imam i uski krug prijatelja sa kojima povremeno razmenjujem satove. Nadam se da cu ovde naci puno ljubitelja rucnih satova kako bi se taj krug prosirio.
    Najzad evo moje preporuke za sajt www.chrono24.com na kojem mozete pronaci sat koji Vam se dopada (a ima ih mali milion) i to Vam je mesto gde se mozete informisati o cenama istih ukoliko zelite da izbegnete poreze, prireze i skupe prodavnice na dobrim lokacijama.
    Ima novih i koriscenih satova.Obzirom da su satovi koje ja volim prilicno skupi to je mesto gde iz prve ruke pokupim cene.Nadam se da ce Vladan i saradnici prevazici sajt www.chrono24.com po broju posetioca. Inace ja dajem svoj doprinos i informaciju o postojanju sajta (Svet satovi) sirim ko 'oni sektasi sto sire mrezu' iako se ne snalazim bas sa ovom tastaturom i slanjem mejlova a slike i postavljanje istih su mi jos uvek spansko selo otom-potom..bice i toga.

    Milan

  2. #2
    Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.713
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re:Sirimo mrezu

    Milane, ne znam šta da kažem posle ovoliko lepih reči, osim VELIKO HVALA!

    Drago mi je da je sajt dostigao ovoliku popularnost, a očekujem da će nastaviti sa rastom još većim tempom.
    Sledeće nedelje će sajt doživeti redizajn (obući će novo odelo), nakom toga će forum biti zamenjem novijim i boljim sa više funkcionalnosti, a paralelno sa tim se trudim da obogatim bazu satova koja se polako puni (primer: http://www.svetsatova.com/index.php?...F&Itemid=2).

    Nakon ovoga očekujem još više posetilaca koji će svojim učestvovanjem u diskusiji poboljšati kvalitet foruma na zadovoljstvo svih.

    Još jednom hvala tebi i svima koji podržavaju ovaj projekat.

    Pozdrav,
    V.S.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •