89Likes
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 18
Re: Satovi koji su kupljeni na vašu preporuku
Opet ja!
Neće biti uopšte preterano ako kažem da podjednako uživam u asistenciji prijateljima pri kupovini, kao i kada sebe ili svoje bližnje obradujem novim horološkim primerkom, pratiocem, kompanjonom...kako hoćete.
Drugar je dobio lep bonus za kraj godine i rešio da se počasti. Kako i sam kaže, do skora mu je G-shock bio pojam i "onaj plavi, lepi sat za farmerice i odelo". Toliko je znao. E onda sam ja počeo da davim i balavim nad nekim primercima koje smo zajedno viđali kod poslovnih partnera, pa je i njegova firma napredovala, pa je ove godine počeo i on da primećuje... Malo, malo pa me gurne laktom i diskretno pokaže očima na nešto što je snimio na nečijoj ruci 
Da skratim, da ne davim, bonus je leg'o 27.12. i potrega je počela. Ali paralelno i edukacija pošto je hteo sve, sad i odmah! 
Njemu se najviše dopao TAG zbog sportske note. Gledali, suzili izbor, skoro pa odlučili a onda vidi Braju. Opa! Taj! Čekaj, stani, polovan, nije u nekom zavidnom stanju, gledajmo još malo... Ja polako, on nestrpljiv. Hoće do 31. da završi i tačka. Edukacija konstantna. U nekom trenutku mu pokažem šta ja pratim od oglasa i on vidi Haldor sa onim military pakovanjem, a satić k'o tenkić. Ogroman, robustan, lep, nov, ma za mene - sve kako treba. Al' za njega nije "marka". Hoće Rolju ili "nešto tako". Polako objasnim, iz više puta i više ponavljanja šta su micro brand-ovi, kako se ulazi u svet horologije, zašto može ali ne mora baš odmah da se uzme top brand i on se tiho kuva... Dani prolaze, nova godina dolazi a on počinje da krčka... I od jednom, iz čista mira zove i kaže "Idemo za BG!".
Juče otišli on i zajednički prijatelj, zaglavili u predprazničnim gužvama, pizdeli malo na velegrad, ali i vratili se sa Haldor Armis na ruci.
Njemu leži kao da je projektovan za njega, sad se malo smirio (mada je istog dana poručio i Steinhart od tetke iz njemačke) i hoće samostalno da nastavi sa edukacijom... Definitivno u 2022. pada nešto iz Swiss Made high end klase.
Za sada samo par loših fotki napravljenih u zanosu i oduševljenju...:
Poslednja ispravka: BucaJr. (31.12.2021. u 10:03)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi