Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 20
Like Tree176Likes

tema: Satovi koje ste nasledili - porodično blago

Hybrid View

Član
    Član od
    2.4.2012.
    Lajkovi
    513
    Reputacioni uticaj
    14

Određen forumom

Evo, posle mog najnovijeg pronalaska (znate ono, kopao po tavanu i naleteo na... ). Moje porodicno blago:

Satovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0012.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0018.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0014.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0016.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0017.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0019.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0002.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0001.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0020.jpgSatovi koje ste nasledili - porodično blago-dsc_0021.jpg

plus Vacheron Constantin, nepoznat model, info, pomoc

Vecinu sam tek skoro pronasao pa cu neke od njih prvom prilikom da sredim da vrate stari sjaj.

Citat Zagor kaže: Pregled poruke
    Moje porodicno blago-

Satovi koje ste nasledili - porodično blago-180420142762.jpg

Sto se tice dzepnog Longines sa gravurom Srpske Drzavne Zeleznice iz 1906 ili 1907 vrlo zanimljiva prica prati ovaj sat.Ovaj primerak je bio sluzbeni sat lokalnog zeleznicara a njegov sin ga je izgubio u kockanju sa mojim pradedom negde u posleratnim godinama.Ovom satu sam se kao klinac divio tako da je pradeda ostavio meni u nasledstvo.Zao mi je sto sam ga dobio u neispravnom stanju ali za mene je toliko vredan da nema cenu.
    Zagore, zanimljivo je da tvoj Longines ima identican cifer kao moj Billodes. Bas pokusavam da saznam vise o njemu, moguce da je i moj potekao iz Zeleznica.
    Poslednja ispravka: RUS (16.12.2014. u 17:19)
    VLADAN P, Neša, 83stojan and 4 others like this.

Stariji član Avatar korisnika nokru
    Član od
    8.7.2014.
    Lajkovi
    3200
    Reputacioni uticaj
    59

Određen forumom

Lijepi pronalazak, super

@arch_m Imam jednu molbu.
    Poslednja ispravka: RUS (16.12.2014. u 17:20)
    arch_m likes this.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •