-
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
anpi: eh ... prije dvije godine ... tada me to nije interesiralo. A u zadnje dve godine su čini mi se baš otišle cene
RUS. VLADAN P.: e taj sat takvo što nema, ni taj udobni kaiš, ostaje neki Hirsch
vladas: u opisu stoji da dolazi sa novim kožnim kaišem, ne originalnim. Google prevodioc baš nije neki... Ja obično kupujem nove kaiševe za satove, sem kada bi naravno bio fabrički nov.
Hvala vam!
-
Hirsch su veoma dobri kaisevi, ako je ocuvan ja ga ne bih mijenjao
-
Hirsch kupujem ja (ili nešto slično kvalitetno). To na slikama nije Hirsch. To je nešto ž čini mi se. Uglavnom lepo smo popričali, sada mislim da ostaje ta moja ponuda od 250EUR, pa ćemo videti 8.-og predveče. Drugo: Tutu je dobio zadnju pošiljku ove godine, i ništa Orient Star, ništa novi Bambino :(
-
Nisam te razumio mislio sam da je na satu Hirsch:)
-
Re: Pronasao sm stari svajcarski zlatni sat
Citat:
esdy_11192 kaže:
Drugari, koliko po vasem misljenju vredi kod nas (a koliko vani) Nomos Orion, bez stakla koji prikazuje mehanizam, bez datuma, plave kazaljke i zlatni markeri. Ne znam tacno koji je mehanizam unutra, ali mislim da je sat sa pocetka 2000tih godina (zbog oznaka na ciferu).
Je l' ima neko ideju? :) Bio bih vise nego zahvalan. :D
-
Ako cemo da lupamo, ja bih rekao negde oko 500e...
-
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Dobar dan i pozdrav članovima foruma. Kao što vidite moj prvi post.
Elem dobio sam Chopard sat od mušterije kao znak zahvalnosti za dobro odrađen posao (ne, nije to što mislite :) ) pa me zanima njegova vrednost i da li je muški ili ženski. Hvala unapred.
Prilog 80932Prilog 80933Prilog 80934Prilog 80935Prilog 80936Prilog 80937Prilog 80938
-
Zarkusi dobrodošao!
Nažalost nakon dobrodošlice sledi loša vest, jer koliko mogu da procenim sa fotografija u pitanju je replika sata, tako da je izlišno govoriti o vrednosti tog sata.
-
Pretpostavio sam ali rekoh ajde da proverim.
U svakom slučaju meni takav sat ne treba, čak i ne znam da li je muški ili ženski.
Kada bih ga oglasio na prodaju koju cifru bi bilo realno da stavim? 1000din? 2000din...?
Hvala na odgovoru
-
:) :) :)
Jesi li razmisljao o tome da se na njemu ucis rastavljanju satova, a zatim da ga lijepo bacis u smece?
-
Zarkusi, rado bih ti pomogao, ali moraš shvatiti da ne možemo raspravljati o prodaji replike, jer je trgovina replikama satova zabranjena.
-
original ili replika ja bi rekao replika nadam se da se nevaram pa da vidimo vase procene znacile bi.... https://www.kupujemprodajem.com/Citi...htm?filter_id=
-
Citat:
Vladan Stevanovic kaže:
Zarkusi, rado bih ti pomogao, ali moraš shvatiti da ne možemo raspravljati o prodaji replike, jer je trgovina replikama satova zabranjena.
Ok, hvala. Rastavljanje satova me ne zanima a ne bih ni da ga bacim u smeće, kriza je :)
Pozdrav
-
Citat:
Ralesd kaže:
Mislim da je replika.
-
i meni deluje da je replika
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Zdravo, da li moze neko da mi pomogne i da mi kaze koliko vredi ovaj sat? Hteo bih da ga prodam ali ne znam koja je vrednost sata. Evo nekoliko slika i jos jedna informacija: Tamo gde treba da se nalazi broj 6 ispod njega pise veoma sitnim slovima 174-swiss-4976 ako to uopste nesto predstavlja. Pozdrav i hvala vam na pomoci:)
Prilog 81001Prilog 81002Prilog 81003Prilog 81004
-
Longines VHP Conquest Date Goldplated Quartz Mens Watch | eBay
Tamo nekde....100e, više od toga ja mislim da nece bit
I zavisi od stanja. Koliko vidim po tvojim slikama, nesto nije OK sa datumom.
-
Tesko 100 eura al nek covek proba
-
Re: hamilton stari dzepni satovi i njihova vrednost
Citat:
igorbos kaže:
Prilog 78179Prilog 78180Prilog 78181Prilog 78182Prilog 78183
Opet ja sa ovim satom.Pitao sam da li neko sa foruma moze da mi da bilo kakvu procjenu ali se niko nije javio.Mozda nisu svi ni vidjeli jer sam stavio link pa zato sada stavljam slike.Bilo bi mi od pomoci da me neko bar uputi negdje gdje bi ga procijenio.Inace sat je dobro ocuvan,mehanizam je swiss,potreban mu je servis (pretpostavljam) jer polegnut na staklo radi perfektno ali kad lezi na poledjini radi neko vrijeme i stane.Interesuje me realna vrijednost jer bih ga prodao.Unaprijed zahvalan!
Primjetio sam da na unutrasnjosti poklopca postoji sasvim plitko ugravirano ime i prezime.Pise Milos I. Jezdic nisam imao lupu ali mi se cini da pise i 1946 sto pretpostavljam da je godina proizvodnje i ispod svega toga pise 463.
-
Nisam strucnjak za dzepne satove, ali mislim da ne mora to da znaci da je tad proizveden, vec samo da je tad kupljen, poklonjen ili sta vec.
-
Citat:
RUS. kaže:
Nisam strucnjak za dzepne satove, ali mislim da ne mora to da znaci da je tad proizveden, vec samo da je tad kupljen, poklonjen ili sta vec.
Da,najlogicnije je da je to godina posvete.Hvala na sugestiji!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 81446 Interesuje me realna cena ovoga sata...
-
E realnu vala ne zna niko.jako zanimljiv sat ali ponuda i potražnja znas i sam.cini mi se da je cifer u lošem stanju ili je to zbog slike
-
Poslao sam jedan cifer na restauraciju u Kiev...manje vise u takvom je stanju kao na slici...
-
Cao Vicko! Jel smes da objavis posto je restauracija cifera u Kijevu? U Italiji rade za 100€.
-
Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
100 eura nije mnogo ali uvek se vidi da je radjen.ja sam vise pristalica da se ne dira mada lepse izgleda meni to nekako uništi sat.jednostavno nije vise autentičan ali zavisi sta ko hoce od sata.
-
Radim restauraciju jer ima dva cifra od istog sata,da nemam ne bih je ni radijo.Ne znam cenu u Kijevu,moj drug koji tamo zivi ce mi odneti cifer i raspitati se o cieni,imao sam mogucnost prosle nedelje da ga posaljem u Itajiju...
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Dobar dan svima :) Da li neko moze da mi kaze cenu ovih satova? Hvala :thumbsup:
Prilog 82004Prilog 82005Prilog 82006
-
Citat:
Dusan Ciric kaže:
Ja cu reci neku moju slobodnu procenu za domace trziste (oglase, ne licitacije), mada je problem sto nema slike mehanzima i jos detaljnijeg opisa stanja i slika.
Elem,
Marvin Hermetic - Dobar sat, ali ako je manjih dimenzija zna da bude ljudima nezanimljiv - oko 30-40e
Certina DS - Vidim da je cifer malo patinirao - Rekao bih oko 60e
Lanco automatic - Verovatno iz perioda dok je bio pod Tissotom. Unutra je vrlo moguce neki osnovniji Tissot mehanizam (sa drugacijim oznakama). Bas lepo stanje. Rekao bih oko 50-60e.
Vrlo moguce da sam pogresio 10e gore dole. Svakako su ovo cene koje nisu ispod same vrednosti, ali svakako da "vani" mogu biti malo skuplji ti isti satovi (ne previse skuplji oko 20ak odsto). Opet ponavlajm, fali detaljno stanje itd...
-
Hvala na proceni, slikacu mehanizam i dati detaljniji opis. :thumbup:
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Drugari, imam jedan zenski sat Raymond Weil. Dobijen je pre dve godine i nikada nije stavljen na ruku. Sat je nov. U pitanju je QUARTZ-ni mehanizam. Sat je mali, pravi zenski. Dimenzije su mu 22x16mm(sa krunicom 18mm). Pozlacen je. Prilozio sam i fotke.
U sustini, interesuje me koliko kosta ovakav jedan sat, koja mu je vrednost? Hteo bih da ga prodam.
Prilog 82206Prilog 82207Prilog 82208Prilog 82209
-
Ljudi, please, moze sto pre pomoc sto se tice ovog Raymond Weil-a. Hocu sto da ga prodam, a nemam predstavu koja mu je realna cena.
-
Eh realno teško mozes da dobijes mozda pravu vrednost sata. Mogu da se usudim da bi mozda mogao da ode za oko 100 do 150. Voleo bi da me demantujes iskreno.
-
Hvala zmajce.. Voleo bih da cujem jos neko misljenje. Hocu da prodam ovaj sat, pa da znam koja mu je cena..da ga ne dam bas ispod cene.. Ali svakako necu traziti tu neku visu cifru.. Bice niza.. Jer zelim da prodam sat sto pre.
-
Problem je sto je to bas mali sat.sad su i ženski satovi veći.nije bas tražen model.tesko je dati procenu mozda nekome bas treba ali ja bi pre rekao da se nadas ispod 100 eura.uzmi ovo sa rezervom nemam sa cim da uporedim ti mali ženski satovi se retko prodaju.
-
Kao sto navedose oko 100e je i moje misljenje
-
Darwil Gely Star
Pozdrav, imam sat Darwil Gely Star, nigdje nisam pronašla nikakve podatke vezane uz taj sat, unutar sata se nalaze dva slova N N, pa pretpostavljam da je napravljen po narudžbi, ukoliko tko imam kakvih saznanja molim da mi odgovori, unaprijed se zahvaljujem.
-
Re: Darwil Gely Star
Marina, dobro dosla na forum!
Bez dobrih slika sata, tesko da ce neko biti u mogucnosti da ti pomogne.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Kakav je ovo sat? Da li moze da se kaze na osnovu ovih slike da li je original?
Prilog 82812Prilog 82813
-