-
Re: Scaffhausen International v0??
Koliko moze da vredi ova moja Doxa? Ne trazim nista precizno,znam da nema neku veliku vrednost,al da ne oderem coveka druga :)
http://i1198.photobucket.com/albums/...3jewels/p2.jpg
http://i1198.photobucket.com/albums/...s/original.jpg
17jewels AS5200 mehanizam
-
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Citat:
jagos kaže:
i ja mislim da vredi te pare.stvarno cudno sto se toliko dugo prodaje.
1. Ljudi nemaju para.
2. Ko daje 300+ € za sat, teško da će na Sector da se zaleti. Ja prvi ne bih.
My $0.02
-
Ja sam istu takvu Doxu prodao ali u boljem stanju,za 80e tj. 70-pošto je lik iz Makedonije,pa je iskukao zbog transporta.
-
Re: Satovi na aukcijama...
23 jewels
Pošto si u ulozi prodavca,mislim da 3500-4000 dinare ne bi bilo dranje prijatelja.
Inače,ovakve Doxe mogu da se nađu od 2000-8000 din.,zavisno od stanja,papira i sl.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav forumaši!
Skoro mi je ponudjen longines, po ceni koja bi važila da sat ima papire i kutiju, što će reći negde oko 3000, ali ovde je problem što ovaj sat ništa od toga nema, sat inače nije nabavljen ispod žita, već je legalno kupljen! Pitanje glasi koliko bi vredeo bez papira?
-
zare ako dobro vidim ovde se radi sat longines conquest 18k gold i on nov vredi vise od 3000, nisi napisao da li je u pitanju potpuno nov sat, svakako, cim se nesto iznese iz radnje odmah izgubi prilicno od cene t se zna, tako da nikako ne moze vredeti kao nov sa papirima, kutijom i garancijom, pozdrav
-
Sat je polovan ali u porilicno dobrom stanju, po narukvici se vidi, koja je orginal aligatorka, da je na ruku stavljan par puta.
-
Ipak je polovan, bez papira i kutije, garancije mislim da ne vredi toliko. Mozes ga naci na prestige time pa uporedi, svakako ga odnesi kod Jokica ili u Identico da ga pogledaju, pozdrav
-
u bre zare gde 3000 nemoj da si naivan.
-
ZentRa sat
Imam Zentrin sat,pozlacen je i on je privezak za lancic,star je 20tak godina, radi samo kad se nosi na lancicu, zanima me koja je njegova realna cena, ako se neko razume da mi kaze. Hvala
-
Re: ZentRa sat
Zdravo valentina01 i dobrodosla!
Tvoju poruku sam preselio u temu koja je bas i napravljena za prcene vrednosti ali te molim da postavis slike sata (u sto boljoj rezoluciji i po mogucstvu i sa slikama mehanizma), kako bi neko od clanova mogao da ti pomogne.
Pozdrav,
Vlada
-
Re: ZentRa sat
Hvala Vlado,
Slike cu da ubacim cim shvatim kako se stavljaju
-
Pozdrav svim ljubiteljima satova, totalno sam nov na ovom forumu. Skoro sam dobio na poklon sat koji je moj deda kupio u Svedskoj.
Radi se o Omega modelu iz serije constellation, ne znam koje je godine tacno kupljen, ali izmedju 1970. i 1980. Okacicu par slika i interesuje me da mi kazete koliko priblizno danas vredi, automatik je i pokazuje datum. Originalan je kais i sat se nikada nije kvario. Nosen je mozda 2 puta.
http://imageshack.us/photo/my-images/850/dsci1405.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/861/dsci1406.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/824/dsci1408.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/36/dsci1409x.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/840/dsci1411e.jpg
-
Pozdrav, dobrodosao. Omega je u predivnom stanju. Sto se tice cene, ovde mozes dobiti oko 200 max 300e, a preko i duplo vise. Ako imas mogucnosti da prodas u inostranstvu.
-
Citat:
davids kaže:
Jako lijep sat.
Ako ikad bude isao u prodaju, javi mi se.
-
odlicna omega i stvarno extra stanje.predivan sat.sto se tice cene mislim da ti je nikola tacno odgovorio.
-
Da li itko zna da li je to pozlata ili gold plated ili mozda zlato? Meni su te stare Omege jako lijepe iako su im promjeri za danasnje satove "zenskasti" 33-34mm.
-
Nazalost mislim da je u pitanju celik pozlata, ali mozda gresim. Sat je mali, ali sam imao prilike da ga vidim, prelep je. Mada je ovaj u daleko boljem stanju. Ko god da ga kupi i koliko god da da para dobro ce kupiti. Retki su u ovakvom stanju, inace ih ima....
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 8822Prilog 8823Prilog 8824MOLIM ZA POMOC-IWC AQUATIMER 2000 AUTOMATIC-KOLIKO VREDI?MOZDA I ODLUCIM DA GA PRODAM:damnmate:
-
Moram još jednom da te pitam. Jesu li ovo tvoje slike ili si ih preuzeo sa interneta?
Citat:
Procene vrednosti satova će se raditi samo u ovoj temi i ni u jednoj drugoj!
Par osnovnih pravila:
- Prilikom zahteva za procenom vrednosti sata obavezno postavite Vaše slike Vašeg sata u ne manjoj rezoluciji od 640x480 piksela. Poželjno je da veličina slike bude 800x600 piksela i da slike budu kvalitetne.
- Procene vrednosti satova bez postavljenih slika se neće raditi.
- Nemojte postavljati linkove ka domaćim online berzama jer će se ti linkovi brisati.
- Kontakt informacije o firmama/radnjama/osobama koje vrše procenu vrednosti satova tražite putem privatnih poruka. Portal "Svet Satova" nije odgovoran za eventualnu nestručnu procenu vrednosti satova ili nižu procenu od tržišne.
- Nije dozvoljeno tražiti procene vrednosti satova koji se prodaju na forumu Svet Satova. Ako neko postavi oglas na forumu i traži određenu cenu znači da toliko vrednuje sat a eventualni dogovor oko druge cene kupac i prodavac mogu obaviti putem privatnih poruka.
- Procene vrednosti satova koje dobijate na forumu shvatite kao lične procene članova foruma, koje mogu biti realne ali i ne moraju stoga portal Svet Satova nije odgovoran za procene vrednosti koje dobijate u ovoj temi.
-
Citat:
PILOT kaže:
Daj nam vise informacija o satu,da li ima papire,koliko je star i pre svega slikaj svoj sat dobro iz vise uglova pa cemo ti reci pribliznu vrednost.
Pozdrav
-
7 Priloženi(h) fajl(ova)
ZentRa sat procena
-
Re: ZentRa sat procena
Zdravo, Valentina, tvoja poruka je preseljena u odgovarajucu temu. Nadam se da ce ti neko uskoro pomoci i dati okvirnu procenu sata!
-
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 8856Prilog 8857Prilog 8858Prilog 8859Prilog 8860
hvala na interesovanju...sat sam dobio na ime duga u inostranstvu,gde sam radio..dakle papire nema..koliko je star-mislim da to nije bas toliko vazno.inace,koliko vidim,odlicno je ocuvan...ja nosim sector sge 700,kupio ga 1997 godine..i zadovoljan sam sa njim.pozdrav,hvala unapred,i komplimenti za ovaj sajt..
-
Valentina01
Dok se ne javi neko stručniji pogledaj ,informativno,ove sajtove
Buy a ZentRa watch | Compare ZentRa watches online - luxury watches at Chrono24
zentra | eBay
Mene mrzi :D ali bi ti mogla da pregledaš ove slike.Možda ima neki kao tvoj ili sličan
zentra watches - Google Search
-
hvala. kao moj nema ni jedan :) slicnih ima samo sto su to dzepni a moj je privezak za lancic, cene su razlicite tako da i dalje nemam prestavu koliko moj satic vredi
-
evo slicno tvom satu i odbij sto nema papire u kakvom je stanju i padne cijena za tisucicu ako ne i vise a i kupca za tu lovu bez papira teskooooo puno srece u prodaji IWC Aquatimer Automatic 2000 IW356801 for $�4,838 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
-
-ZA SECTOR 77-Hvala ti na lepim zeljama...pojavice se,valjda,neki ozbiljan ronilac:-)
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
hocu pomoc ili savet nudi mi se STRELA SA MASINOM 3133 za 200 evr,dali sa isplati za tu cenu strela je ista ko na slici
Prilog 8957
-
bt321
Nova? Polovna? Papiri?
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
@vladan p polovna ama je ko nova bez papiri
ovakva je masina
Prilog 8958kod mene u Skopje prodaje se ruski chronographe novi sa papiri i kutija ama strela nema no mnogu skupo 400 evra minimum
-
150 bi bilo realnije al ako volis nema veze.
-
Vani je taj sat 370 dolara plus ostali tročkovi. RUSSIAN-WATCHES.INFO - Russian mechanical chronograph watch POLJOT STRELA 3133
Sad ti proceni.
A 3133 je baš fina mašinica.
Edit-Ja bih probao sa 170 evra.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
^
znam prijatelju samo ja bolujem za istom vakvom strelom 19 jewels cal 3017
izgleda da ce mi ovo biti uteha
Prilog 8959
-
Pa ,ako je tako...šta čekaš?
Lepa će to uteha biti...:)
-
sada je u pitanju cenkanje oko cene ako uspem da spustim jos malo bice super a mislim da cu uspeti
-
-
Re: ATOMIK DeLuce
Citat:
kze1983 kaže:
Imam ovaj sat već dugo vremena,nasledio sam ga od dede,ali slabo vidim da ima tih satova na netu.
Ako neko zna kakav je i jel' ima neku vrednost?
Hvala!
Jel zna iko išta o ovom satu ?
Hvala !